Ganea şi Prodanca au îngropat securea războiului

25 ianuarie 2016
image
Ganea, Anamaria Prodan şi Dumitru Dragomir au făcut echipă la transferul antrenorului la Voluntari

Ionel Ganea e noul tehnician al celor de la Voluntari, numit de preşedintele onorific Dumitru Dragomir, mutarea fiind intermediată de impresarul Anamaria Prodan. Pe vremea când era conducătoare la Săgeata Năvodari, iar fostul fotbalist stătea pe banca celor de la „U” Cluj, între ei a izbucnit un adevărat război.

Ionel Ganea, 42 de ani, are misiunea de a salva echipa de la retrogradare, îndeplinirea obiectivului însemnând şi prelungirea contractului scadent în vară. El a răspuns ofertei lui Dumitru Dragomir şi a lăsat-o pe Dunărea Călăraşi, formaţie ce conduce în Seria I a ligii secunde. Totuşi, la negocieri s-a afişat lângă Anamaria Prodan, poza după semnarea actelor arătându-i extrem de bucuroşi.

A surprins apropierea lor pentru că din vara lui 2013 erau în plin conflict. Impresara o conducea pe Săgeata Năvodari şi „Ganezul” o pregătea pe „U” Cluj. Prodan a anunţat atunci că tehnicianul nu vrea să folosească anumiţi jucători fiindcă sunt manageriaţi de ea, iar fostul internaţional a răbfunit.

”Escroaca asta are atâta perversitate în cap că atunci când i se termină o scoate din buzunar. Trag un semnal de alarmă către DNA. Cum e ea şi impresar şi preşedinte de club? E conflict de interese! Am auzit cum face ea: aduce un jucător şi-şi opreşte comision din contractul lui. Aşa a făcut peste tot şi cine nu semna cu ea nu juca. Vedeţi cazul lui Mihai Costea la Steaua”, a tunat atunci Ganea.

Pancu râde de «veteranii» care vor la naţională

image

Atacantul ilfovenilor Daniel Pancu a ajuns la 38 de ani şi nu se mai gândeşte că ar mai putea juca vreodată pentru “tricolori”, în schimb alţii, gen Mutu, 37 de ani, visează să prindă lotul pentru Euro. “Pancone” a ironizat acţiunea lor şi a postat o fotografie în care apare vopsit blond şi cu mesajul: “Dacă am avut viza de Franţa ‘98 şi atunci s-au vopsit blonzi, de ce, dacă toată lumea vrea la Euro, de ce nu şi eu?”.

cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg