”Gemenii golului”, Man și Tănase, braț la braț și la națională

Ultima actualizare:

    Dennis Man și Florin Tănase sunt golgheterii Ligii 1FOTO: Sportpictures.eu
Dennis Man și Florin Tănase sunt golgheterii Ligii 1FOTO: Sportpictures.eu

FCSB a urcat pentru prima dată în acest sezon pe primul loc în clasamentul Ligii 1, grație unei victorii convingătoare obținute în fața celor de la FC Botoșani, scor 4-1. Eroii bucureștenilor au fost Dennis Man și Florin Tănase, care au marcat fiecare de câte două ori și care împart prima poziție în clasamentul golgeterilor, cu câte 9 reușite.

Chiar dacă au fost conduși cu 1-0, prin golul marcat de Florescu, în minutul 19, gazdele au revenit imediat în joc prin reușita lui Man, ”căzută” după doar două minute. Victoria s-a conturat în repriza secundă, când Tănase, cu o dublă, și același Man au mai înscris trei goluri. ”Mă bucur că eu și cu Florin culegem roadele acestei pregătiri în care dăm totul. Ne doream mult să fim pe locul 1, am reușit să câștigăm la mai multe goluri diferență. Trecem printr-o perioadă bună, avem motive de bucurie. Cred că în acest sezon reușim să gestionăm situația mult mai bine decât în sezoanele trecute. Am muncit ca să ajungem pe primul loc, nu mai vrem să-l pierdem. Dacă ne pregătim ca până acum, nu văd cum am putea rata titlul”, a declarat după meci, încrezător, Dennis Man.

La rândul său, Florin Tănase a subliniat că, deși Dennis Man este rivalul lui direct la titlul de golgeter al Ligii 1, nu are nici o problemă dacă jucătorul originar din Arad va înscrie mai multe goluri decât el până la final. „Din punctul meu de vedere nu e absolut nici o competiţie între noi. Eu m-aş bucura să marcheze Dennis meci de meci şi să luăm cele trei puncte. Şi cred că şi el gândeşte la fel”, a spus, după terminarea partidei, Tănase, căpitanul și co-golgheterul FCSB, alături de Man.

După ce au marcat de câte două ori sâmbătă, ”gemenii golului”, vor merge, tot împreună, la echipa națională. Dacă Man este convocat în premieră, Tănase are deja trei apariții în tricoul echipei reprezentative, bifate în urmă cu 3-4 ani. ”Mă bucur foarte mult, este un moment frumos din cariera mea, fiecare jucător își dorește să ajungă la echipa națională, este o onoare. Recunosc că nu mă așteptam, credeam că o să joc ajut băieții de la tineret în meciul decisiv cu Danemarca”, a spus Dennis Man. Tănase, a cărui ultimă apariție în echipamentul naționalei a fost în 2017, în amicalui pierdut acasă cu Olanda, scor 0-3, a admis că aștepta să fie rechemat la națională: „Cred că doi ani am aşteptat această convocare. Mă duc cu un moral bun, sper să joc şi să o fac cât mai bine”, a mai spus căpitanul FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net