George Pușcaș, trimis cu forța în „infernul” din liga a doua engleză


    Pușcaș a pozat cu tricoul lui Reading
Pușcaș a pozat cu tricoul lui Reading

Atacantul român a fost transferat de Inter în divizia a doua engleză, un campionat în care nu și-a dorit să joace.

George Pușcaș (23 de ani) e noul jucător al echipei Reading, deși voința sa era să rămână în Italia sau într-o altă ligă puternică din Occident. La presiunea celor de la Inter, internaționalul nostru a fost nevoit să accepte „infernul” din Championship.

După meciurile bune făcute la Europeanul de tineret, inclusiv contra Angliei, Pușcaș i-a fermecat pe britanici, el primind o ofertă și de la Birmingham City, tot din divizia secundă. În cele din urmă, banii puși pe masă de Reading (8 milioane de euro, record în istoria clubului) au fost acceptați imediat de Inter Milano, acolo unde Pușcaș nu-și găsea locul. Ușor dezamăgit pentru că nu va evolua în prima ligă, vârful naționalei României a semnat un contract pe cinci ani, sperând să pună umărul la promovarea cât mai rapidă a lui Reading. „E un vis pentru mine să joc în Anglia, când eram mic mă uitam mereu la meciurile de aici. Am apreciat că antrenorul a insistat pentru transferul meu, iar acest lucru m-a făcut să vin”, le-a declarat Pușcaș englezilor.

De-a lungul timpului, puțini fotbaliști străini au reușit însă să se adapteze la rigorile „infernului” din Championship, un campionat cu 24 de echipe, în care forța fizică e primordială, ținând cont de ritmul de desfășurare alert. „Când sunt multe meciuri, trebuie să fii concentrat. Asta e viața noastră, fiecare meci trebuie jucat ca și cum ar fi ultimul”, a afirmat Pușcaș, conștient de ceea ce îl așteaptă. Românul s-a pus deja la dispoziția tehnicianului portughez Jose Gomes și va face deplasarea cu noii săi coechipieri pentru meciul de mâine cu Hull City. Debutul lui Pușcaș la Reading (unde e legitimat și fostul stelist Adi Popa) ar putea fi însă amânat pentru săptămâna viitoare.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg