Gică Hagi a scos alte lingouri de aur

simeon stalpnicul png

Gheorghe Hagi a săpat 7 ani în „mina” de la Ovidiu, dar la început n-a găsit „metale” prea preţioase. În ultima vreme îi merge însă tot mai bine şi „Regele” s-a transformat în alchimist. Tot ce atinge devine ulterior aur de multe karate. Logic, şi preţul „lingourilor” creşte, cel puţin două fiind în atenţia „bijutierilor” europeni.

Viitorul a pierdut doi jucători exponenţiali în ultimele luni, Răzvan Marin plecând la Standard Liege pe 2,5 milioane de euro, iar Florin Tănase la Steaua, pe 1,5 milioane de euro. Mulţi s-au grăbit să-l plângă pe Hagi, nu pentru banii încasaţi, ci pentru imposibilitatea de a-i înlocui aşa de repede pe cei doi. Ei bine, tocmai asta n-au înţeles respectivii! Când ai o grădină de care te-ai ocupat ca la carte, plantând cele mai bune seminţe, vei scoate roade non-stop.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe ultimele vânzări, că echipa sub 19 ani a Viitorului a trecut cu 4-2 de Copenhaga, Liga Campionilor, şi două pepite au rămas în sită. Carlo Casap, marcator al unei duble, şi Florinel Coman, cel care a semnat ultima reuşită, i-au „asasinat” pe danezi şi sunt deja certitudini la doar 18 ani. Hagi i-a promovat pe ambii la Liga 1, în acest sezon, primul apărând de trei ori, iar al doilea de 14 ori. Casap joacă pe postul de mijlocaş ofensiv, iar Coman e vârf autentic şi Hagi îi vede pe ambii la naţională foarte curând. “Investiţia noastră este în tineri. Casap şi Coman au strălucit acum, mai ales că fac parte şi din echipa mare, dar sunt şi alţii. Este o generaţie bună şi 10-12 dintre ei vor face anul viitor pasul la echipa mare”, a declarat „Regele”.

Şi un fost mare atacant al României crede că vârful Viitorului va ajunge mare. „Am avut o discuţie cu Gică despre Florinel Coman. L-am întrebat dacă ştie să finalizeze, pentru că eu vedeam că driblează foarte bine, că scoate om din joc. Hagi mi-a spus: «O să vezi tu!» Şi uite că mi-a închis gura”, a declarat Ilie Dumitrescu. Coman şi Casap nu sunt însă singurele promisiuni ale Viitorului pentru sezonul care urmează. Cristi Ene, 19 ani, Alexandru Cicâldău, 19 ani, Alexandru Măţan, 17 ani, şi Doru Dumitrescu, 18 ani, au fost deja promovaţi în lotul primei echipe şi aşteaptă momentul potrivit ca să impresioneze.

Vor să joace cu urmaşii lui Messi


    Foto: Epa
Foto: Epa

Viitorul sub 19 ani va juca în optimile Ligii Campionilor cu una dintre câştigătoarele celorlalte grupe, PSG, Dinamo Kiev, Barcelona, PSV, CSKA Moscova, Real Madrid, FC Porto sau Sevilla. Hagi spune însă că i-ar prefera pe cei mai buni, adică pe catalani, uitând de faptul că vorbeşte despre celebra „La Masia”, care i-a scos printre alţii pe Messi, Xavi şi Iniesta. „Să vină Barcelona! Nu ne simţim inferiori la nimeni. Ăsta este mottoul meu. Vom presta un fotbal ofensiv cu toată lumea”, a spus Hagi.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub mircea bravo png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg