Gică Hagi, premiat de fiul său

Ultima actualizare:

    «Regele»  a primit trofeul  de la fiul său
«Regele» a primit trofeul de la fiul său

Moment emoţionant pentru Gică Hagi! El a fost premiat pentru promovarea României în ultimii 15 ani în cadrul galei „Prosport 15 ani”, iar trofeul i-a fost acordat chiar de fiul său, Ianis!

Care îi calcă hotărât pe urme, fiind cel mai promiţător jucător al naţionalei României de sub 15 ani, colo unde a marcat un gol fabulos în amicalul cu Turcia, din această săptămână. Evident, „Regele" fotbalului românesc a fost copleşit de încărcătura emoţională a momentului, fiind foarte aproape de a izbucni în lacrimi.

„Să sperăm că aceia care vin din spate ne vor depăşi. Sper ca peste zece ani, în echipa naţională să fie zece jucători de la Academie", a declarat Hagi după primirea premiului.

El a precizat că în viitor intenţionează să coopteze şi tineri jucători străini în cadrul Academiei pe care o are la Constanţa. „Proiectul privind Aacademia este doar la început. Am ieşit în lume şi am urcat nişte trepte mai mult sau mai puţin normale. Probabil că vom aduce şi străini la academie. Momentan, avem un macedonean la echipă, care probabil va debuta la echipa mare a Viitorului Constanţa", a afirmat Hagi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net