Gică Popescu de luni poate fi un om liber!

Ultima actualizare:

    Gică Popescufoto: Click!
Gică Popescufoto: Click!

Gică Popescu va afla luni dacă va părăsi penitenciarul. Cei de la Judecătoria sectorului 4 vor analiza cererea de eliberare condiţionată a fostului căpitan al naţionalei, el executând la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, primită în "Dosarul Transferurilor". Dacă decizia va fi favorabilă, iar procurorii nu vor face apel, el va fi eliberat imediat.

O comisie de la Penitenciarul Jilava a propus săptămâna trecută eliberarea condiţionată a "Baciului" acesta îndeplinind condiţiile. S-a ţinut cont că el a executat jumătate din pedeapsă, 580 de zile până astăzi, din 1137, a muncit şi a scris mai multe cărţi. Comportamentul bun i-a adus până acum mai multe zile de permisie.

La data de 4 martie 2014, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Popescu în "Dosarul Transferurilor" la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. "Baciul" a fost acuzat că nu a declarat anumite sume de bani după transferurile lui Lucian Sânmărtean (de la Gloria Bistriţa la Panathinaikos) şi Florin Bratu (de la Rapid la Galatasaray).

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Echipa nationala de tenis de masa a Romaniei (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
csm constanta sepsi baschet jpg
vasile png
Jurgen Klopp (EPA) jpg
Joshua Kimmich, Bayern Munchen (EPA) jpg
Mircea Rednic (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net