Gigi Becali a anunţat noul antrenor al Stelei!

cliima20140516 0228 1 jpeg
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Patronul roş-albaştriilor Gigi Becali a comunicat numele tehnicianului care-l va înlocui pe Mirel Rădoi. Finul omului de afaceri va ocupa de acum o funcţie în cadrul clubului şi nu va mai avea legătură cu prima echipă.

"Ştiam că pleacă, l-am rugat să mai rămână măcar meciul ăsta. Luase hotărârea de ieri, nu conta meciul cu Astra. Motivele sunt că nu se inţelege cu echipa şi nu este bine înţeles. A spus <<Dacă eu nu sunt bine inţeles şi filosofia mea nu este inţeleasă, e mai bine să plec>>. Am insistat să rămână, dar a spus că e mai bine pentru echipa să plece. Nu e nicio ceartă, nu a fost nicio ceartă. Ei au plecat să joace, au jucat mai motivaţi, cu gândul că dacă fac un rezultat bun îl conving să rămână. El mi-a spus <<Naşule, nu rămân orice s-ar întâmpla. Nu încerca să mă întorci că nu mai rămân>> A plecat şi a spus că este mai bine pentru echipă. El va rămâne la club într-o funcţie. Nu ştiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred că va ramane. Se va ocupa de anumite secţii", a spus Gigi Becali la România TV.

Finanţatorul Stelei a dezvăluit cine va sta pe banca echipei în continuare: "Vom câştiga campionatul şi ambele cupe, vom face tripla şi anul asta. Nu mă mai grăbesc, mai sunt patru etape până în iarnă şi în astea patru etape va rămâne Ţiţi Dumitriu, că nu are rost să ne mai grăbim. Nu m-am gândit la alte variante. Ştiam că rămâne până în iarnă, m-a surprins, m-am gândit că nu are rost să mă hazardez, pentru că sunt patru etape. După aia va veni pauza de iarnă şi până pe 10-15 ianuarie nu vom avea alt antrenor. Vom juca aceste patru etape cu Ţiţi Dumitriu. Nu îmi fac probleme, tot noi vom lua campionatul".

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
Joe Biden FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg