Gigi Becali a vrut bani de la Barcelona

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Numeroşii fani ai Stelei au un nou motiv să fie supăraţi pe Gigi Becali. Motivul? Patronul roş-albaştrilor a supralicitat în negocierile privind amicalul de lux cu FC Barcelona, echipa spaniolă ajungând în cele din urmă la un acord cu cei de la Dinamo.

"Am încercat să facem o înţelegere cu Steaua, dar ne-am lovit acolo de o atitudine pe care n-am priceput-o.

Ne-au cerut bani ca să joace cu Barcelona! Ni s-a părut lipsit de inteligenţă", a declarat, pentru „Fanatik", Mihai Craiu, unul dintre organizatorii care îl vor aduce pe Leo Messi în România.

Gigi Becali
Gigi Becali

Astfel, se pare că motivul oficial invocat de stelişti, programul aglomerat al echipei din acea perioadă, n-a fost decât praf în ochi.

"Gigi Becali ar fi devenit un caz unic în lume. Ar fi fost singurul om de pe planetă care ar fi luat bani de la Barcelona", a punctat acelaşi Craiu.

Comparativ cu Steaua, Dinamo a acceptat condiţiile financiare ale amicalului, care prevăd o bursă de numai 250.000 de euro pentru partea română şi aproximativ 1,5 milioane de euro pentru spanioli.

Pe de altă parte, interesul în jurul meciului Dinamo - FC Barcelona de la 11 august de pe Arena Naţională este în creştere.

"Până acum s-au dat 37 la sută din bilete. Se va juca cu casa închisă, ţinând cont că frecvenţa cu care vindem tichete pe platforma online este de unul la 28 de secunde", a dezvăluit Mihai Păun, manager general al companiei de ticketing care se ocupă de acest meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net