Gigi Becali i-a transferat, dar ei au refuzat

Ultima actualizare:

    Constantin Budescu, desemnat cel mai bun atacant al anului  trecut, este dorit de  mai multe cluburi  din zona Golfului
Constantin Budescu, desemnat cel mai bun atacant al anului trecut, este dorit de mai multe cluburi din zona Golfului

Steliştii au fost obişnuiţi de Gigi Becali cu transferuri bombă, dar şi cu multe rateuri. Latifundiarul şi-a dorit cu ardoare foarte mulţi jucători şi pentru a le forţa mâna i-a anunţat public ca şi transferaţi, înainte să bată palma. Iată cazurile cele mai penibile din ultima vreme!

„Budescu e rezolvat, mâine vine să semnăm actele. Marica e 90%. Mai rămân, aşa, 10%, pentru detalii, dar nu cine ştie ce”, a anunţat Gigi Becali zilele trecute, umflându-se în pene cât cuprinde. La nici 24 de ore, totul s-a schimbat la 180 de grade. Ioan Niculae i-a spus nu din închisoare şi a blocat din orgoliu transferul mijlocaşului. Apoi, Marica s-a decis să aştepte până în buza închiderii perioadei de mercato o ofertă din străinătate şi Becali a rămas iar cu buza umflată. „Ce vreţi? Nu mai vine nici Budescu, nici Marica. Gata!” a răspuns acesta ţâfnos din poarta palatului, la o întrebare a jurnaliştilor.

N-are însă de ce să fie chiar aşa de supărat, pentru că nu e prima dată când păţeşte asta. Steaua a ratat după anunţurile „oficiale” ale lui Becali o echipă întreagă cu tot cu antrenori. Amintim doar cele mai recente şi mai mari telenovele iscate de transferurile făcute la televizor şi căzute în ziua următoare în acte.

Wesley şi Teixeira, cele mai mari ţepe

Pe Mario Felgueiras l-a curtat un an, ca pe o fată mare, dar acesta a ajuns până la urmă în Turcia. Măţel a fost îmbrăcat cu forţa în roşu şi albastru, pentru ca fundaşul să semneze până la urmă cu Dinamo Zagreb. Polonezul Vasluiului, Piotr Celeban, o altă febleţe a lui Becali, dat ca şi transferat la Steaua, a fost blocat de Adrian Porumboiu la acea vreme, la fel cum a făcut şi cu golgheterul Wesley Lopes, ajuns la arabi. Astralii Găman şi Junior Morais au experimentat pe pielea lor tactica forţării notei ca în Pipera, iar Teixeira şi Rotariu au stârnit scandaluri uriaşe. Portughezul a fost chiar acuzat de blat pentru că s-a văzut cu Becali la mall, iar dinamovistul a fost aproape să fie răpit din Ştefan cel Mare cu „ajutorul” impresarului Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei.

Şi la capitolul antrenori s-a întâmplat de cel puţin două ori la fel. Ladislau Bölöni şi Dan Petrescu au fost daţi de Becali ca instalaţi pe banca Stelei, însă ambii au respins acest „favor”. Tuturor celor menţionaţi li s-a dat cu teancul de bani pe la nas, li s-a fluturat contractul prin faţă, dar cu toţii au ales în cele din urmă altceva decât a vrut Gigi Becali.

16 sport caseta andrei ivan jpeg

Dă 3,6 milioane de euro pe patru craioveni

Becali a fost pus cu botul pe labe de primele două ţinte ale iernii, dar nu s-a învăţat minte. Are nevoie de întăriri dacă vrea să ia titlul şi e obligat să se reorienteze rapid. Astfel, a pus ochii pe cei mai buni jucători ai lui CS U şi oferă o geantă de bani pentru ei. Patronul Stelei vrea să-i aducă sub comanda lui Reghecampf pe Andrei Ivan, Nicuşor Bancu, Alexandru Mateiu şi Bogdan Vătăjelu şi oferă Craiovei 3,6 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net