Gigi Becali şi-a cerut scuze, dar a anunţat din nou echipa! "Cu Gaz Metan joacă..."

Ultima actualizare:

    Gigi Becalifoto: Adevărul
Gigi Becalifoto: Adevărul

Gigi Becali şi-a cerut iertare antrenorului Laurenţiu Reghecampf pentru că a anunţat primul 11 cu multe zile înaintea meciului cu CS U Craiova, dar acum a procedat la fel. Steaua va juca cu doi atacanţi în partida cu Gaz Metan.

"Asta este o problemă şi acest lucru l-am discutat cu patronul echipei. Pentru noi este un dezavantaj faptul că adversarul află echipa înainte de meci cu câteva zile fiindcă se poate antrena, se poate pregăti pentru ceea ce urmează. Sunt lucruri pe care ar trebui să le ţinem pentru noi. Eu i-am explicat asta patronului echipei, numai că eu nu-mi permit niciodată să-i spun dânsului să nu vorbească la televizor. Dar pentru noi clar nu este un avantaj, este un dezavantaj", a precizat tehnicianul.

"L-am sunat şi i-am cerut ieratare. <Ai dreptate tu, nu trebuia să o fac cu trei zile înainte. Când o fac în ziua meciului, e altceva. Iartă-mă!> Eu când greşesc îmi cer iertare. <Patroane, nu trebuia să-ţi ceri.> <Nu, nu, am greşit, îmi cer iertare!> Nu ştiu echipa cu Gaz Metan, ştiu atât, că o să joace cu... dar nu vă zic. Nu vă mai zic. Joacă, mă, cu doi atacanţi! În rest, echipa se ştie la noi. Numai dacă nu joacă Ovidiu Popescu se ştie echipa. Aşa încearcă cu ei  (n.r. - Gnohere şi Alibec) acum la antrenamente, nu ştiu dacă o să-i bage", a declarat Becali, la Sport.ro.

Recuperează marca Steaua

"Le promit eu că într-un an de zile - palmaresul e la mine, nu-l poate lua nimeni, nici toate comandamentele ruseşti şi americane, nicodată, nici NATO... Numele îl iau în maximum şase luni înapoi şi marca în maximum un an de zile. Şi o să vină şi Peluza Sud înapoi", a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net