Gigi Becali vrea să deszăpezească şi Steaua

Latifundiarul din Pipera se implică şi în alcătuirea echipei pentru returul cu Twente. „Nu mai las echipa aşa. Până acum nu m-am dus nici la antrenamente, am lasat totul pe mâna staff-ului tehnic. Văd că nu se poate fără mine. O să vedeţi voi ce se întâmplă după ce o să mă duc eu. O să-i spulberăm pe olandezi. Schimb trei piese şi o să meargă maşinăria ca unsă!", a dat asigurări Becali.

Europarlamentarul va sta non-stop alături de jucători şi de Ilie Stan în Olanda. „Merg cu ei la masă, îi însoţesc peste tot. Îi încurajăm, mergem la luptă şi ne calificăm. Dacă trebuie, stau şi pe bancă şi, când e nevoie de o schimbare, atunci imediat intru şi pe teren. Mă bag atacant!", a declarat europarlamentarul. El a mai fost în Olanda şi în septembrie 2009, cu ocazia precedentului meci cu Twente, când Steaua a reuşit să scoată un 0-0 pe arena „De Grolsch Veste".

Nu-l mai vrea pe Tătăruşanu. „O să-i spun şi eu ceva lui Tătăruşanu: «Nu mai dormi în poartă, că intră Stanca în locul tău!». Trebuie să vină şi momentul în care o să fie lăsat pe bancă, ca să doarmă mai liniştit. În locul lui Ilie Stan l-aş băga pe Stanca în meciul viitor, dar el face cum crede. El apără la Steaua doar din considerente economice, vreau să-l vând mai repede ca să-mi scot banii pe care i-am cheltuit cu el", a tunat Becali, care le-a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Gloria Bistriţa, în vara lui 2008, pentru a-şi asigura serviciile lui Tătăruşanu.

Ilie Stan: «Olăroiu a luat o echipă pregătită, eu - una dărâmată»

Antrenorul Ilie Stan susţine că a fost nevoit să ridice Steaua de la un nivel greu de imaginat, tocmai de aceea rezultatele n-au fost atât de strălucite.

“Lumea spune de Olăroiu, dar el a luat o echipă pregătită, în timp ce eu am luat o echipă dărâmată atât fizic, cât şi psihic. Jos pălăria în faţa lui Olăroiu, dar el a luat echipa pregătită de Zenga şi Piţurcă! Eu, nu. Eu am preluat o echipă dărâmată. Mi-a luat mult să-i aduc pe toţi la un numitor comun şi încă mai am de muncă”, a declarat Stan.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Hadis Najafi Foto Profimedia
WhatsApp Image 2022 09 27 at 17 13 33 jpeg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali