Gigi şi Dragomir continuă porcăiala!

Ultima actualizare:

Patronul Stelei şi preşedintele LPF s-au certat ca la uşa cortului, după ce Gigi Becali l-a acuzat pe Dumitru Dragomir că i-a înşelat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul plătit unei firme pentru intermedierea vânzării ultimelor 6 pachete din drepturile tv.

„L-am sunat pe Mitică şi i-am spus să nu întreacă măsura. Să ia 3%, dar nu 5%, că altfel îi fac plângere şi o să anulez Adunarea Generală ca fiind nestatutară. L-am sunat pe Badea de la Dinamo, dar nu mi-a răspuns. Deci e clar vorba despre o înţelegere. Pe Badea îl respectam foarte mult, dar pentru măgăria asta pe care o făcut-o, nu o să-l mai respect. E clar, Mitică vrea să «ciupească» două milioane de euro din banii cluburilor", a spus Becali.

„Trebuie să încep încă un război cu el, pentru că altfel nu se poate. Nimic din ce spune nu este adevărat. E vorba despre altceva, Becali bate câmpii. Liga are un comision legal de 6,5% din suma totală, pentru că ea e deţinătoarea exclusivă a drepturilor tv şi nu cluburile. Din aceşti bani, se va plăti şi comisionul către firma care ne-a intermediat vânzarea ultimelor pachete către RCS&RDS. Gigi mi-a jurat pe fetiţele lui că nu se mai ia de mine, dar acum mă jigneşte. El crede că la LPF se fură cum a furat el pământurile. Mi-a cerut şpagă prin telefon. L-am întrebat cum îşi permite aşa ceva. «Fac rating mult», mi-a spus. Acest om e paranoia, n-ai ce să faci. Eu ajut toate cluburile, dar nu se poate, umbla cu banii după Bistriţa, umbla cu «Valiza». E mită ce a făcut el la Cluj. O să mă duc la judecători să spun tot ce ştiu, l-am acoperit prea mult pe acest nemernic", a precizat şi Dragomir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net