Goluri europene pentru tricolori


    Alex Chipciu traversează o perioadă  foarte bună la AnderlechtFoto: EPA
Alex Chipciu traversează o perioadă foarte bună la AnderlechtFoto: EPA

Alexandru Chipciu e om de bază la fruntaşa din “Ţara Ciocolatei”, dar colegul său, Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer al trupei din Bruxelles, a ajuns doar o rezervă. În altă parte a Europei, în competiţia vecinilor de la sud de Dunăre, Cosmin Moţi e om de bază al liderului.

Anderlecht s-a impus cu 2-1 în faţa lui Zulte Waregem, Chipciu jucând 80 de minute şi marcând primul gol al meciului. Însă, Stanciu, “omul de zece milioane de euro”, aşa cum îl numeşte presa belgiană, a stat doar pe bancă. De fapt, jucătorul care face parte şi din lotul naţionalei traversează o perioadă grea, pentru a patra oară în ultimele şase partide fiind doar rezervă.

“I-am ales pe Trebel şi Spajic în faţa lui Stanciu şi Appiah fiindcă am vrut mai multă forţă în faţa unei echipe puternice din punct de vedere fizic. Cred că am ales bine”, a afirmat antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler.

Altfel, şi-n campionatul bulgar, un român e titular al liderului Ludogoreţ. Cosmin Moţi a şi înscris în etapa aceasta, în duelul cu ŢSKA Sofia, 2-0, fundaşul deschizând tabela. Totodată, în Rusia, antrenorul Mircea Lucescu a înregistrat ieri un succes în derby-ul pe care echipa sa, Zenit, l-a susţinut cu Rubin Kazan în campionat, scor 2-0. În urma acestui rezultat, trupa lui “Il Luce” se situează pe podium. 

FotoJet (4) jpg
mihai bendeac jpg
cub toma caragiu png
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg