Goluri europene pentru tricolori

Ultima actualizare:

    Alex Chipciu traversează o perioadă  foarte bună la AnderlechtFoto: EPA
Alex Chipciu traversează o perioadă foarte bună la AnderlechtFoto: EPA

Alexandru Chipciu e om de bază la fruntaşa din “Ţara Ciocolatei”, dar colegul său, Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer al trupei din Bruxelles, a ajuns doar o rezervă. În altă parte a Europei, în competiţia vecinilor de la sud de Dunăre, Cosmin Moţi e om de bază al liderului.

Anderlecht s-a impus cu 2-1 în faţa lui Zulte Waregem, Chipciu jucând 80 de minute şi marcând primul gol al meciului. Însă, Stanciu, “omul de zece milioane de euro”, aşa cum îl numeşte presa belgiană, a stat doar pe bancă. De fapt, jucătorul care face parte şi din lotul naţionalei traversează o perioadă grea, pentru a patra oară în ultimele şase partide fiind doar rezervă.

“I-am ales pe Trebel şi Spajic în faţa lui Stanciu şi Appiah fiindcă am vrut mai multă forţă în faţa unei echipe puternice din punct de vedere fizic. Cred că am ales bine”, a afirmat antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler.

Altfel, şi-n campionatul bulgar, un român e titular al liderului Ludogoreţ. Cosmin Moţi a şi înscris în etapa aceasta, în duelul cu ŢSKA Sofia, 2-0, fundaşul deschizând tabela. Totodată, în Rusia, antrenorul Mircea Lucescu a înregistrat ieri un succes în derby-ul pe care echipa sa, Zenit, l-a susţinut cu Rubin Kazan în campionat, scor 2-0. În urma acestui rezultat, trupa lui “Il Luce” se situează pe podium. 

image
image
image
image
image
image
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Ivaylo Petev (Sportpictures) jpg
Real Madrid Manchester City (EPA) jpg
Mirel Radoi (Instagram) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net