Guardiola şi-a rupt pantalonii de bucurie


    Bayern s-a calificat  din nou în penultimul act al Ligii
Bayern s-a calificat din nou în penultimul act al Ligii

FC Porto produsese surpriza pe Dragao, învingând Bayernul lui Guardiola cu 3-1 şi luând o opţiune serioasă pentru calificare. Cu multe absenţe în tabăra nemţilor, întrebarea era dacă pot aceştia să întoarcă soarta în favoarea lor. Obiectiv nu doar atins, ci şi depăşit.

Bayern a luat-o tare pe Porto şi a călcat-o în picioare într-o primă repriză de colecţie pe Fusball Arena. Alcantara, în minutul 16, Boateng, în minutul 22, Lewandowski, în minutul 27, Muller, în minutul 36 şi din nou Lewandowski, în minutul 40, au rezolvat cazul încă de la pauză. După fiecare dintre aceste cinci goluri, înscrise pentru prima dată în istorie de o echipă într-o repriză de faze eliminatorii ale Ligii, Guardiola a exultat. Antrenorul spaniol al nemţilor s-a îmbrăţişat cu staff-ul său, s-a aruncat pe gazon şi a sărit pe jucătorii de pe banca de rezerve. Aceste gesturi i-au erodat însă vestimentaţia, iar în a doua repriză, camerele l-au surprins cu pantalonii rupţi.

Pe piciorul stâng, aceştia au explodat pe cusătură şi au lăsat să se vadă lenjeria intimă şi o parte a coapsei fostului fotbalist. Guardiola nu s-a simţit prea jenat de incident, calificarea în a şasea sa semifinală de Ligă meritând cu vârf şi îndesat preţul pantalonilor.

Neymar a eliminat singur PSG-ul

Cel de-al doilea sfert de marţi seara a fost şi el fără istoric. După 3-1 pe Parc des Princes, Barcelona a câştigat (2-0) şi pe Camp Nou în faţa lui PSG şi aşteaptă tragerea la sorţi de mâine pentru aflarea adversarei din penultimul act. Erou a fost Neymar, care a înscris o dublă în prima repriză. Pentru mijlocaş a fost al treilea gol marcat împotriva francezilor în această dublă, celelalte două purtând semnătura lui Suarez.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg