Hagi a prefațat derby-ul cu FCSB și l-a ”înțepat” pe finul Becali!


    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Managerul campioanei Viitorul, Gică Hagi, a vorbit despre meciul cu FCSB, a afirmat că nu-l iartă pe Gigi Becali pentru episodul de la TAS și a anunțat că nu mai vrea să fie strigat ”Regele”.

Hagi...despre derby-ul cu FCSB: ”Avem un meci mare, cu o echipă mare, cu un lot bun, trebuie să ne ridicăm la nivelul meciului, trebuie să nu facem greşeli dacă vrem să luăm puncte. Suntem pregătiţi, încercăm să câştigăm, suntem echipa campioană. Anul ăsta e unul nemaipomenit, am reuşit ceva fantastic, suntem mândri, fericiţi, dar vom fi şi mai fericiţi, dacă mâine câştigăm. Trebuie să facem un meci mare".

...despre apelul depus de FCSB la TAS după câştigarea titlului: ”Pentru mine e uitată şi e o ruşine naţională că s-a făcut acel lucru. Ar trebui să ne fie ruşine. Nici măcar nu vreau să îmi aduc aminte ce circ s-a făcut în acele 3 luni”.

...despre porecla ”Regele”: ”Rugămintea mea e să nu-mi mai ziceți așa. Nu există rege la fotbal, cu toate că dacă puneți ghilimelele e ok, sunt. Dar restul nu. Când pui în ghilimele, pui apoi și de ce, și performanțele pe care le-a făcut. Doar atât. În rest vă rog frumos să nu-mi mai spuneți. La fotbal nu există faroni, boieri, regi, exită muncitori. Eu sunt muncitor, mie îmi place să muncesc. Iar un rege muncitor în trening și pe câmp nu merge”.

FCSB - Viitorul e duminică seară, de la ora 20.00.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg