Hagi are ochi la copii de fotbalişti

Ultima actualizare:

    Răzvan Marin are 18 ani şi poartă chiar tricoul cu numărul 18 la ViitorulFoto: Sportpictures.eu
Răzvan Marin are 18 ani şi poartă chiar tricoul cu numărul 18 la ViitorulFoto: Sportpictures.eu

Nu există sportiv de performanţă care să nu viseze ca fiul lui să-i calce pe urme, iar fotbalul nu face excepţie. E ştiut însă că destul de rar dintr-un fotbalist bun iese alt fotbalist bun şi identificarea lui devine foarte grea. Lui Gheorghe Hagi îi iese însă perfect.

Pe lângă Ianis, creaţie proprie, „Regele” are şi a avut la Academie o pleiadă de băieţi cu „antecedente” sportive. Bălaşa, Mitriţă, Vaştag sau Marin sunt nume pe care le-am mai auzit în alte conjuncturi, dar acum toţi sunt sub aripa lui Hagi. Primul, Mihai, e fiul lui Cristi Bălaşa, fostul jucător al lui FC Argeş, şi a fost vândut în 2013 la AS Roma. Al doilea, Alexandru, e nepotul lui Dumitru Mitriţă, fost la Universitatea Craiova şi Steaua, iar Andrei e fiul lui Francis Vaştag, fostul campion mondial la box. Ultimul nume care aprinde un bec la auzul său este Răzvan Marin, eroul în vârstă de 18 ani al lui Hagi, care a adus victoria Viitorului pe terenul lui CFR. Acesta este nimeni altul decât fiul lui Petre Marin, jucător cu ştate vechi în Liga I. „Sunt foarte mândru de el. A fost primul lui gol în Liga I şi sper s-o ţină tot aşa. Ca fotbalist e total diferit de mine. Eu aveam viteză şi jucam fundaş, iar el e mult mai tehnic şi joacă mijlocaş ofensiv. Puţini ştiu că e fiul meu, dar e mai bine aşa. Nu vreau să aud de la cineva că e acolo împins de mine, ci datorită muncii lui”, a declarat Petre Marin pentru Click!.

Fiu de dublu campion al României

Pentru cine nu-şi aduce aminte, Petre Marin a bifat peste 500 de meciuri în Liga I, pentru Sportul Studenţesc, FC Naţional, Rapid, Steaua, Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna. A câştigat de două ori campionatul cu trupa din Ghencea, 2005 şi 2006, şi Supercupa României, în 2006. Petre Marin are şi nouă selecţii la echipa naţională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
elisabeta lipa facebook jpeg
Constantin Anghelache jpg
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net