Hagi, atac la adresa lui Burleanu

image
Hagi încă nu şi-a revenit după arestarea lui Popescu (Foto: Răzvan Păsărică)

Gică Hagi se pregătea să vină la FRF în echipă cu Gică Popescu, cumnatul său. Cum “Baciul” a fost închis, planurile le-au fost date peste cap. Cu toate astea, “Regele” a pornit, din senin, un atac virulent la adresa celui care a câştigat şefia FRF, Răzvan Burleanu.

După arestarea celor opt oameni de fotbal din "Dosarul Transferurilor", apropaiţii lor au trecut şi trec prin clipe grele. E şi cazul lui Gică Hagi, cumnatul lui Gică Popescu şi omul apropiat, pe parcursul anilor de toţi cei implicaţi în ancheta care i-a aruncat după gratii pe "greii" din fotbal. Gică Hagi a fost ieri de nerecunoscut! "Regele" s-a lăsat pradă emoţiilor şi a răbufnit ieri la adresa lui Răzvan Burleanu, omul care a ajuns şef la Federaţia Română, post vizat de Gică Popescu.

image
Răzvan Burleanu îli plăteşte "fără număr" angajaţii

"Dânsul a spus că a venit revoluţia în fotbalul românesc după 24 de ani. Păi în ăia 24 de ani suntem şi noi, Generaţia de Aur. Eu mă includ în perioada 1990-2000 în care fotbalul românesc a făcut cele mai mari performanţe din istorie. Ce înseamnă această revoluţie? Preşedintele vechi cu jucătorii şi antrenorii au dus echipa pe locul patru în lume în aceşti 24 de ani. În aceşti 24 de ani, România a avut trei Mondiale şi două Europene unde s-a făcut performanţă. Sunt 24 de ani în care Mircea Sandu şi noi am reprezentat România aşa cum trebuie în lume", a  fost discursul de început al lui Hagi.

Acesta a mers mai departe şi l-a "taxat" şi pe tatăl lui Răzvan, Burleanu senior, fost fotbalist: "Părintele domnului preşedinte să fie mai atent când vorbeşte. E un om rău. Să-ţi doreşti ca Popescu să rămână acolo... Înseamnă că eşti rău. Şi pentru mine, aşchia nu sare departe".

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
horoscop
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
faliment criza foto shutterstock jpg
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg