Hagi: "Dacă aş fi selecţioner, aş vrea să fac o echipă mai bună ca Generaţia de Aur!"


    Gică HagiFoto Click!
Gică HagiFoto Click!

Gică Hagi a vorbit despre şansele echipe naţionale de calificare la CM 2018 şi a explicat cum ar proceda dacă ar fi selecţionerul României.

"Nu cred că s-a pierdut foarte mult. E încă deschisă lupta, cel puțin matematic. Dacă te uiți, poate că da, am pierdut că am făcut niște egaluri acasă, dar, eu zic, că mai sunt șanse. Campania trebuie să o termine cei care au început-o. Nu poți face schimbări pe drum, nu sunt benefice, nu-s bune și nu dau siguranță și încredere”, a spus Hagi.

El a continuat: "Eu, dacă aș fi mâine la echipa națională, mi-aș construi propria mea echipă, ca o echipă de club, cu viziunea pe care o am, cu stilul pe care-l am , cu selecția pe care o fac. Trebuie să construim echipe naționale care fac rezultate. Să ne propunem să avem rezultate și să revenim la perioada în care ne calificam la fiecare turneu final. Acesta e primul lucru pe care l-aș implementa: rezultat și performanță! Pe înfrângeri nu construiești nimic, te duci în jos. Dacă aș mai avea onoarea într-o zi să fiu la națională, aș avea un singur proiect: o generație mai bună decât a noastră. Nu există motivație mai mare. Și eu zic că se poate. Dar trebuie să avem un stil de joc unitar. Trebuie să facem orice, orice, să ne întoarcem acolo, să fim pe scenă. Eu zic că se poate, filmați-mă, zic că se poate!".

"Eu zic că era mai bine ca echipa națională să joace un amical, acum, miercuri, nu să jucăm noi Cupe... Cupa aveam timp să o jucăm în mai sau peste o săptămână. Când mi-au zis că joacă Spania cu Franța... am zis, păi, noi, de ce nu jucăm? Noi jucăm Cupa. Cupa puteam s-o jucăm săptămâna cealaltă, miercuri, acum să joace naționala, să folosească toți jucătorii tineri. Sau, în iarnă, să te duci în pregătire cu tot lotul. Sunt cele mai bune perioade, în care trebuie să faci, nu să existe echipe care să refuze să dea jucătorii la lot. Când muncești pentru România, nimeni nu trebuie să uite că am fost la Mondiale și Europene, zece ani a fost acolo", a mai spus Gică Hagi.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg