Hagi, despre fiul său: "A pierdut un an şi jumătate din carieră"


    Ianis Hagi
Ianis Hagi

Gică Hagi vrea ca Ianis să plece de la Fiorentina fiindcă e doar o rezervă. El ar prefera un club mai puţin important, dar unde mijlocaşul de 19 ani să fie titular.

"Căutăm o soluţie. Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa. El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piaţă. El a muncit, dar nu i s-a dat şansă", a spus Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi, a continuat: "În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii şase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situaţia lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e".

Hagi l-ar lăsa pe Ianis la Pescara, în liga a doua italiană, deşi recent a negat varianta ca fiul său să joace în campionate inferioare. "Nu excludem nimic. Am zis doar aşa, fiindcă media o luase într-o direcţie exagerată. Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord că ceva trebuie făcut. Unde eram eu înainte de '94? Jucam în Serie B şi am fost cel mai bun la Mondial. Trebuie să ştii să scoţi ce e mai bun din fiecare moment, oricât de greu ar fi. Şi să nu-ţi pierzi pasiunea, plăcerea", a mai spus el.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg