Hagi ia titlul şi pleacă


    Gică Hagi dorește  să-și demonstreze  talentul și într-un  alt campionat
Gică Hagi dorește să-și demonstreze talentul și într-un alt campionat

Gheorghe Hagi a fost mai întâi doar patron la Viitorul, pregătirea echipei fiind lăsată pe mâna lui Cătălin Anghel, Bogdan Vintilă sau Bogdan Stelea. N-a fost însă mulţumit şi în 2014 a preluat frâiele. Deşi totul merge ca uns, „Regele” e tentat să se înlocuiască din funcţie.

Trupa de la malul mării a avut un an extraordinar şi dacă minunea mai ţine două luni, bomba e detonată. Deja cu şase puncte avans în faţa Stelei, principala contracandidată la titlu, dar cu mari probleme în joc, Viitorul e gata de titlu şi dacă îl va obţine, ar cam fi maximul. N-ar mai avea rost ca Hagi să rămână pentru nişte preliminarii aproape imposibile şi e tentat să dea curs unei oferte din străinătate, unde e încă foarte dorit.

A spus-o chiar el şi nu avem motive să ne îndoim. ”La vară poate plec, am oferte bune în continuare. Au vrut să mă ia la ruși și nu m-am dus. L-au pus pe altul, tot pe 7-8 au rămas!”, a declarat „Regele” după o nouă victorie lejeră în Liga 1, 3-0 cu Pandurii Târgu Jiu.

Două ar fi motivele care îl îndeamnă pe Hagi să facă acest pas. Primul e reprezentat de factorul financiar. Vânzarea lui Răzvan Marin la Standard Liege a echilibrat balanţa în club, dar n-a spulberat acea frică a zilei de mâine. Astfel, la Rubin Kazan, pentru că despre clubul din Tatarstan este vorba, fostul internaţional ar câştiga 3 milioane de euro pe sezon, dar şi alte câteva milioane pe Florinel Coman, noua sa perlă, cu care ar merge la pachet. Al doilea argument pentru o plecare a lui Hagi în Rusia ţine de orgoliu, acesta dorind să demonstreze că poate reuşi în această meserie şi dacă nu e patronat de el însuşi. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg