Hagi îi dă peste nas lui Mutu: "Ianis e la Fiorentina și acolo va rămâne"

simeon stalpnicul png
Hagi spune că fiul său nu e genul de jucător care să revină împrumut din străinătate după un timp așa de scurt, iar Dinamo să-și pună pofta în cuiFoto: Click!

Adrian Mutu și-a luat în serios rolul de manager la Dinamo și printre planurile sale imediate a spus că se numără împrumutarea lui Ianis Hagi de la Fiorentina, unde deocamdată nu prea joacă.

Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis și nașul lui Mutu din prima căsătorie, i-a transmis însă "Briliantului" că aberează și că fiul său poate reveni la Dinamo, dar la final de carieră, nu acum. "Ianis este în Italia, trebuie să fie foarte clare lucrurile. Tot am citit pe diverse site-uri tot soiul de informații, dar dacă Ianis se va întoarce vreodată în România o poate face la orice club, n-are nicio legătură cu cariera mea. Acum, el este în Italia. În astfel de cazuri, cred că eu trebuie să știu primul și cred că știu cel mai bine, citesc că Mutu e pe acolo, că nu știu ce se discută... Sunt numai lucruri de presă. Ianis este la Fiorentina, este deja în programul lor de pregătire. Ianis este la echipa mare, ca să fie clar. Din când în când mai evoluează pentru echipa a doua și o face bine, dar în scurt timp va debuta la echipa mare. Este într-un proces de integrare care să-l aducă la nivelul fotbalului din Serie A, atât din punct de vedere tehnic, tactic, cât și fizic. Este important că este apreciat, dar n-a plecat azi ca să vină mâine. Ianis poate să se ducă la Dinamo oricând, dar nu acum! Dar dacă Dinamo îl va dori vreodată... sau Steaua... El își va face propria istorie”, a spus "Regele".

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
selly si victor grosu
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
director spital Tena FOTO facebook Britel jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg