Hagi îşi vinde tricoul cu 150 lei!

Ultima actualizare:

    Hagi a prezentat  mândru tricoul  destinat celor care  îl susţin şi apreciază
Hagi a prezentat mândru tricoul destinat celor care îl susţin şi apreciază

Tricoul lui Gică Hagi va putea fi purtat de orice fan al „Regelui” fotbalului românesc. Asta dacă suporterii vor da 150 ron pentru a cumpăra unul dintre cele 400 de exemplare puse în vânzare.

Ieri a fost o zi importantă pentru fostul căpitan al echipei naţionale. Hagi, în parteneriat cu o firmă de echipament sportiv, a lansat un tricou special imprimat cu chipul său.

Bluza este albastră, are inserată în partea din faţă sigla Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" şi chipul „Regelui", format din cifrele 1 şi 0.

Tricoul costă 150 de lei, are cifra 10 pe spate şi o semnătură imprimată. Pe piaţă vor fi scoase doar 400 de bucăţi, iar cei care îl cumpără se vor alege şi cu o minge de fotbal de la Puma.

"Nu este un tricou de joc al Academiei, este destinat fanilor", a spus Hagi, care a vorbit şi despre unul dintre marile sale regrete.

"Am o colecţie de tricouri pe care o voi prezenta la muzeul Academiei. Din păcate, unele tricouri ale mele au dispărut, dar voi încerca să le recapăt. Cel mai drag pentru mine este cel al lui Maradona, cu care am făcut schimb la Mondialul din 90. Acum din păcate nu mai pot face schimb cu Messi, poate o să ajungă fiul meu să facă schimb cu el", a declarat Hagi.

Mizează la titlu pe Dinamo sau CFR Cluj

Cu ocazia prezentării tricoului său, Gică Hagi a vorbit şi despre lupta la titlu din Liga I. Din punctul său de vedere, Dinamo şi CFR Cluj par a fi favoritele, în timp ce Stelei îi rămâne să se bată doar pentru un loc de Liga Europa.

„M-am uitat pe clasament şi se vor mai pierde multe puncte. În a doua jumătate vor fi multe echipe care nu-şi vor dori să pice în B şi atunci fiecare meci va fi greu", a afirmat "Regele".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net