Hamroun a vrut să fugă de la Steaua ca să-şi plătească creditele la bancă

Ultima actualizare:

    Jugurtha HamrounFoto Click!
Jugurtha HamrounFoto Click!

Jugurtha Hamroun a intrat în gura tuturor după ce şi-a luat lumea în cap şi a forţat un transfer în ţările arabe. Acesta a fost reprimit la echipă după ce şi-a cerut scuze în faţa vestiarului şi şi-a motivat gestul de a refuza să mai vină la antrenamente.

Algerianul le-a spus colegilor că nu banii l-au împins să adopte această strategie, ci problemele financiare. Hamroun a cumpărat două apartamente în Franţa şi o maşină, toate cu credite bancare. Cum salariul său de la Steaua, aproximativ 10.000 de euro pe lună, nu acoperă ratele, acesta a hotărât că doar un transfer bombă îi poate salva fmailia, iar oportunitatea din zona arabă nu poate fi ratată. Acest lucru a fost confirmat şi de Gigi Becali, care l-a iertat după ce a auzit de problemele personale ale mijlocaşului şi i-a plătit acestuia salariul în avans pe 6 luni, tocmai pentru a veni la zi cu ratele. ”Acum trei luni mi-a cerut 60.000 de euro ca să nu piardă apartamentul din Franţa, i-am dat banii în avans pe jumătate de an”, a spus patronul Stelei cu ceva timp în urmă.

”Şi-a cerut scuze în faţa noastră, dar nu vom discuta public problemele de bucătărie internă”, a declarat şi Adi Popa după meciul de la Ovidiu, contra Viitorului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net