Haţegan a "calificat-o" pe Juventus! Penalty şi eliminare în prima repriză!

simeon stalpnicul png
Dybala a transformat penalty-ul acordat de Haţegan şi Juventus - FC Porto s-a încheiat 1-1FOTO: Getty Images

Juventus câştigase cu 2-0 la Porto şi nu avea nevoie de ajutor pentru a se califica în sferturile Ligii Campionilor. L-a primit oricum de la centralul român, care a rezolvat socotelile în prima repriză.

Portughezii aveau şanse mici, dar 11 la 11 şi cu 0-0 pe tabelă puteau spera până la final. După 40 de minute slabe însă la Torino, Maxi Pereira a oprit cu mâna un balon trimis de Higuain spre poarta lusitanilor şi Ovidiu Haţegan, arbitrul partidei de aseară, şi-a intrat în rol. Zelos, cum îl ştim şi din Liga 1, arădeanul a dictat fără să clipească lovitură de la 11 metri pentru Juventus şi cartonaş roşu uruguaianului. Dybala a transformat şi totul s-a terminat pentru Porto. A doua repriză a fost degeaba pentru că scorul a rămas cel stabilit în minutul 42 de penalty-ul lui Haţegan şi "Bătrâna doamnă" s-a calificat în ultimele opt echipe ale continentului, din nou cu probleme de arbitraj.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
Screenshot (539) png
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg