Hoții au încercat să intre în locuinţa lui Suso, în timpul finalei!

Ultima actualizare:

    Suso a marcat în semifinala cu Manchester UnitedFoto: Guliver / GettyImages
Suso a marcat în semifinala cu Manchester UnitedFoto: Guliver / GettyImages

Victorios în ediția 2019/2020 a Ligii Europa, Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre a avut parte de o surpriză neplăcută după finala de la Koln. „Suso”, cum i se spune, a aflat că, în timp ce el se afla pe teren, la Kon, doi bărbaţi au încercat să intre prin efracție în locuinţa din Sevilla a fotbalistului!

Potrivit cotidianului „Marca”, cei doi indivizi au sărit în curtea din spatele locuinţei, în timp ce soţia lui Suso, Alicia, era acasă împreună cu cei doi copii (de doi ani şi de trei luni) şi urmărea meciul la televizor. Aceasta a auzit zgomot în grădină şi a aprins lumina din curte, ceea ce i-a făcut pe cei doi să fugă. Astfel că, din fericire, incidentul a rămas fără urmări. 

În ultima vreme, a devenit o modă ca hoții să încerce a sparge locuințele unor sportivi când aceștia se află în competiție. În 18 august, în timp ce concura în Marele Premiu al Spaniei la Formula 1, pilotul francez Pierre Gasly a pățit acest necaz. „Unele persoane sunt cu adevărat fără valoare, nerespectuoase. Casa mea din Normandia a fost jefuită. Mi-au fost furate ceasuri gravate cu numele meu, bijuterii, haine, ochelari, căşti de curse. Vă rog să mă contactaţi dacă aveţi informaţii", a scris pilotul pe Instagram. Cu trei săptămâni înainte, casa fotbalistului Fabinho (26 de ani) a fost spartă de hoți în noaptea în care echipa sa, Liverpool FC, a sărbătorit câştigarea titlului în Premier League. Brazilianul a rămas fără bijuterii, în timp ce automobilul său a fost recuperat. Și mai rău era să o pățească fostul internațional englez Ashley Cole (39 de ani) în 21 ianuarie. Retras din activitate în vara trecută, după ce a jucat pentru Derby County, în Championship, fostul fundaș stânga s-a trezit cu hoții în casa pe care o deține în Fetcham, localitate din sud-estul Londrei!

image
image
image
image
image
image
Istvan Kovacs (Olanda - Croația). FOTO Profimedia
gimnastica romania (facebook) jpg
FCSB Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Nadia Comaneci alaturi de gimnastele romance jpg
Scotia Romania, Cupa Mondiala de rugby (Getty Images) jpg
Waalwijk Ajax Amsterdam (EPA) jpg
Farul Sepsi (Sportpictures) jpg