«Il Luce», consemnat în casă din cauza frigului!

Vremea nu ţine deloc cu „ Il Luce". După operaţia suferită la începutul lunii, antrenorul „minerilor" din Doneţk este obligat să se ferească pe cât posibil de frig şi curent, iar acest lucru înseamnă să stea în casă.

Asta pentru că în Bucureşti temperaturile sunt extrem de scăzute. Şi în Ucraina, la Doneţk, unde Mircea Lucescu dorea să ajungă de ieri, este ger, iar medicii s-au gândit că cel mai bine pentru tehnician este să rămână acasă.

Recuperarea după operaţie decurge însă normal, tehnicianul şi-a recăpătat pofta de mâncare şi acum se simte din ce în ce mai bine. La sfârşitul acestei săptămâni va merge din nou la Spitalul Universitar pentru un alt control şi speră ca atunci să primească „OK-ul" din partea doctorilor pentru a pleca din ţară.

Cu atât mai mult cu cât echipa sa de club va merge în Spania, la Marbella, acolo unde temperaturile sunt primăvăratice. Până atunci, Mircea Lucescu urmează cu stricteţe programul de refacere.

În fiecare zi un kinetoterapeut vine la el acasă pentru gimnastica medicală, iar după ce pleacă acesta, „Il Luce" face, de unul singur, diferite exerciţii de respiraţie.

Lucescu nu este fizic alături de jucătorii săi de la Şahtior, dar asta nu înseamnă că nu are grijă zilnic de programul lor. Tehnicianul echipei din Doneţk ţine în permanenţă legătura cu cei din staff-ul său, cărora le transmite planul pentru şedinţele de pregătire. "Il Luce" are acum mai mult timp şi pentru lectură şi vizionări ale diferitelor partide, amicale sau oficiale, care se dispută în această perioadă.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
meghan markle 1 jpg
blog unteanu
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg