Îl mai recunoaşteţi? Transformarea incredibilă a lui Cosmin Olăroiu

Ultima actualizare:

    Revenit din Dubai pentru o scurtă vacanţă în ţară, antrenorul Cosmin Olăroiu a şocat cu noul său look
Revenit din Dubai pentru o scurtă vacanţă în ţară, antrenorul Cosmin Olăroiu a şocat cu noul său look

Orientul l-a ”adoptat” pe Cosmin Olăroiu. Antrenorul care acum pregăteşte echipa Al-Ahli e din 2007 departe de ţară şi a preferat doar experienţele din lumea arabă. Oli profită de orice pauză competiţională şi revine la Bucureşti, iar de această dată fotoreporterii Click! l-au surprins cum a ajuns în Capitală.

După un an de senzaţie la Steaua, Cosmin Olăroiu a părăsit, în 2007, România, cu destinaţia Arabia Saudită, la Al-Hilal. A fost pasul decisiv în cariera lui de antrenor, pentru că, din acel moment, pentru Oli n-a mai fost cale de întoarcere din zona Golfului. A avut oferte după oferte şi, având în vedere beneficiile financiare, românul a ales de fiecare dată să rămână în fotbalul din Orient. Acum stă la Dubai, unde pregăteşte pe Al-Ahli, lider în campionat după 21 de meciuri, cu un punct în faţa urmăritoarei Al-Ain.

Cum sezonul în Emirate este întrerupt până la începutul lui aprilie, Cosmin Olăroiu a revenit în ţară. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imagini de colecţie cu fostul tehnician al Stelei. Cum a ajuns în bucureşti, acesta s-a dus direct să se vadă cu bunul său prieten, Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Interesantă nu a fost neapărat destinaţia lui Oli, ci mai ales înfăţişarea cu care s-a întors din Dubai! Cu câteva kilograme în plus, cu părul mult mai alb decât la ultimele sale apariţii, antrenorul a încercat să echilibreze look-ul cu vestimentaţie tinerească şi accesorii pe măsură.  Îmbrăcat cu haine de fiţe, având ochelari de vedere, o şapcă fistichie şi căşti în urechi, antrenorul a coborât nonşalant din maşina sa de teren şi s-a chinuit secunde bune să-şi aşeze pe umăr geanta în care avea laptopul. După ce a reuşit, a intrat val-vârtej în localul unde era aşteptat de Gino.

Cosmin Olăroiu  a pus câteva  kilograme de când e plecat din ţară
Cosmin Olăroiu a pus câteva kilograme de când e plecat din ţară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net