Îl vreţi pe Ronaldo? Vă costă 1 miliard de euro! Vezi de câte ori e mai scump decât Messi!

Ultima actualizare:

    "Balonul de Aur" nu visează nici el că cineva ar putea cu adevărat să plătească această sumăFoto: Arhiva personală
"Balonul de Aur" nu visează nici el că cineva ar putea cu adevărat să plătească această sumăFoto: Arhiva personală

Cotele celor mai buni jucători din lume au explodat în ultimii ani, iar cluburile au fixat clauze de reziliere extraterestre pentru a nu-şi pierde vedetele.

Cum şeicii intraţi în fotbal au demonstrat că n-au limite, Real Madrid şi FC Barcelona, echipele care îi au în componenţă cei mai buni jucători de pe Planetă, au fixat preţuri de neplătit. Dacă trupa "blaugrana" i-a pus argentinianului o clauză de  250 de milioane, mare, dar totuşi umană, madrilenii şi-au dat în petic. Gruparea "blanco" i-a fixat starului său, Crstiano Ronaldo, o clauză de patru ori mai mare. Acest lucru a fost dezvăluit în premieră chiar de către Jorge Mendez, agentul portughezului.

"Cristiano Ronaldo e cel mai scump jucător din lume, fiindcă este cel mai bun din toate timpurile în lume. E cel mai bun sportiv, nu-l poți compara cu nimeni altul. 130 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo? E imposibil. Clauza lui de reziliere este de un miliard de euro, așa că prețul lui este de un miliard de euro. E imposibil să găsești altul la fel. Dacă, din orice motiv, clubul va decide să îl vândă pentru 400 de milioane de euro, cineva va plăti banii.", a declarat Jorge Mendes, potrivit britanicilor de la BBC.

"O întoarcere la Manchester United? Mi-a spus că iubește fanii lui Manchester United, fiindcă a fost acolo timp de 6 ani. Acum e la Real Madrid și nu va pleca", a mai precizat agentul lui Cristiano Ronaldo.

Ronaldo a venit la Real Madrid în 2009, de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. Portughezul câştigă la Madrid în jur de 20 de milioane de euro pe sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net