În ianuarie voiau să-l dea, acum Daniel Popa e salvatorul dinamoviștilor

Ultima actualizare:

    Daniel Popa e golgheterul dinamoviștilorFOTO: Sportpictures.eu
Daniel Popa e golgheterul dinamoviștilorFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a obținut o victorie mare pe un teren pe care se câștigă foarte greu, la Sfântu Gheorghe. ”Câinii” s-au impus cu 1-0 grație golului fostului renegat, Daniel Popa.

Intrat pe teren în repriza secundă, atacantul a marcat cu o execuție de vârf veritabil, șutând de la marginea careului de la 16 m direct în colțul lung al porții gazdelor. Era minutul 84 și acest gol a adus a treia victorie a dinamoviștilor în acest campionat, apropiind echipa la doar două puncte de zona play-off-ului. Pentru Daniel Popa, însă, reușit a fost specială, pentru că dintre cele trei succese ale sezonului, două au fost aduse de el. În afara acestei reușite, el a mai înscris o ”triplă” contra Clinceniului, în victoria cu 4-2 obținută în mandatul lui Neagoe. ”Trebuia să obţinem victoria, era un meci dificil, acum urmează o pauză binevenită ca să lucrăm mai mult şi să arătăm mai bine. Au ratat şi ei, am avut şi noi multe ocazii, important este că am luat 3 puncte, avem mare nevoie de puncte în continuare”, a declarat, după meci, atacantul de 24 de ani.

Puțină lume își mai aduce însă aminte că erou de azi din Șos. Ștefan cel Mare era, la începutul anului, pe picior de plecare de la Dinamo. Deloc pe placul fostului antrenor, Mircea Rednic, el fusese pus pe lista de transferuri, putând fi luat de orice echipă cu 200.000 de euro. Din fericire pentru ”câini”, tranzacția nu s-a realizat, Popa și-a văzut de treabă și astfel a devenit salvatorul dinamoviștilor. De altfel, după cele trei goluri reușite în fața Clinceniului, managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea, declara: ”M-a zăpăcit Neagoe cu Popică toată pregătirea <<Am încredere Popică>>, alţii ce-au zis? <<Vai de mama lu' Popică>>. Îmi pare bine că i-a dat Popică o zmetie lu' ăsta. Să tacă din gură că vorbea urât de el şi de nişte jucători”, declara oficialul bucureștenilor, referindu-se la fostul antrenor, Mircea Rednic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net