Încă nu se ştie unde se va vedea Liga 1 din sezonul viitor

image
Derby-ul Steaua - Dinamo are cei mai mulţi telespectatori

Secretarul LPF, Iustin Ştefan, i-a ţinut locul ieri şefului Iorgulescu, cel care ar fi trebuit să lămurească detaliile „în ceaţă" ale contractului privind televizarea partidelor din Liga I.

„Contractul cu firma din Malta e pe cinci ani, vom încasa 27,5 milioane de euro brut în fiecare an şi toţi banii vor merge către cluburi. Preşedintele Gino Iorgulescu a fost mandatat de 17 reprezentanţi ai cluburilor să negocieze cu cei de la Intel Sky", a spus Ştefan, care a specificat că maltezii au fost aleşi fiindcă nici o altă companie nu s-ar fi apropiat de suma oferită. Firma respectivă e pe piaţă abia din luna octombrie 2013, dar reprezentanţii LPF susţin că oamenii de acolo au o experienţă vastă!

Mai mult, cei de la Ligă neagă un conflict de interese şi susţin că nu sunt legături între compania respectivă şi Arpad Paszkany (care ar putea transmite meciurile la televiziunile sale Transilvania Look şi Look TV, posturi pe care acum susţine că le va vinde), deşi atât reprezentanta Olga Zakimatova, cât şi patronul clujenilor au confirmat conexiunile. Cert e că nu va fi o licitaţie pentru acordarea drepturilor tv, iar maltezii au dat asigurări că vor respecta legea concurenţei, adică vor fi cel puţin două televiziuni cu acoperire naţională care vor transmite meciurile.

Oricum, cei de la Sky au depus garanţii că ratele contractuale vor fi acoperite, chiar dacă vor ajunge sau nu la un acord cu o televiziune.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
“Ținutul Buzăului”, la un pas să devină Geoparc Internațional UNESCO jpeg
Elevi in noul atelier DRÄXLMAIER Timisoara jpg  jpg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg