Ionuţ Negoiţă schimbă Dinamo din temelii

Ultima actualizare:
Alexe şi coechipierii  se aşteaptă la  schimbări majore  la Dinamo
Alexe şi coechipierii se aşteaptă la schimbări majore la Dinamo

Noii şefi ai „câinilor", Negoiţă şi Anghelache, doresc ca Dinamo să producă anual jucători pentru echipa mare. De aceea, ei au început epurarea Centrului de Copii şi Juniori, acolo unde selecţia se făcea pe prietenii şi nu pe valoare.

Unul dintre capitolele proiectului ce va renaşte Dinamo se referă strict la problemele de la grupele de copii. Dacă pe listă se află şi construirea unui nou stadion sau a unui muzeu, suporterii dinamovişti au stabilit ca cel mai important punct al planului rămâne Centrul de Copii şi Juniori, iar opinia lor a aflat-o şi conducerea. Acum, odată hotărâte priorităţile, s-a trecut la treabă.

Fostele glorii Selymes şi Mihăescu şi-au intrat deja în drepturi la echipa secundă, iar de juniori se vor ocupa oameni ca Mateuţ sau Vaişcovici.

Din actuala organigramă de la CCJ unii angajaţi vor fi daţi afară, iar selecţiile vor fi supravegheate de cei care au scris istorie pentru club. Măsura e luată pentru ca totul să fie corect făcut şi nu ca până acum, când părinţii care aveau dare de mână îşi vedeau copiii titulari deşi erau mai puţin valoroşi ca alţii.

În prezent, există 11 grupe, de la Juniori A până la cei născuţi în 2005, iar printre jucători se află şi Patrick, fiul cel mare al antrenorului secund Florentin Petre, sau Cătălin Hîldan, nepotul „Unicului Căpitan".


    Alexe şi coechipierii  se aşteaptă la  schimbări majore  la Dinamo
Alexe şi coechipierii se aşteaptă la schimbări majore la Dinamo

Schimbările din „Ştefan cel Mare" sunt lăudate şi de foşti acţionari ai clubului. „Apar idei noi, există lucruri concrete şi nu mai e harababura dinainte. Mai mult, pe la Dinamo nu o să mai vedem fel de fel de jucători, gen Miranda", a spus Cohn. Fotbalistul dat exemplu, Osvaldo Miranda, a costat 1,2 milioane de euro şi a fost unul dintre cei mai slabi stranieri de la Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net