Ionuţ Popa: "Nu ne prezentăm la finală!"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Popa
Ionuţ Popa

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la Poli Timişoara, a anunţat că echipa sa nu va juca finala Cupei Ligii, deşi s-a calificat după ce a zdrobit pe ASA, fiindcă nici acum nu s-au primit banii pentru această performanţă.

"Noi ne oprim aici. Nu ne vom prezenta la finală pentru că l-am auzit astăzi pe Reghe când zicea că nu au primit banii până acum. Dacă nu ne dau banii până la finală, nu ne prezentăm. Nu jucăm finala, că dacă vom juca batem și Steaua și Dinamo. Dacă nu ne dau banii nu jucăm, o să facem chetă și să plătim amenda”, a declarat Ionuţ Popa.

Şi returul semifinalei cu ASA, disputat pe stadionul Dan Păltinișanu, a fost în pericol să nu se mai dispute din cauza datoriilor pe care clubul le avea către Consiliul Județean, instituția care administrează arena.

”Bine că s-a jucat acest meci și bine că s-a terminat. Cei de la Consiliul Județean nu au vrut să ne lase să jucăm până nu plătim o taxă restantă. Am pus banii de la noi pentru a ne lăsa să jucăm. Am strâns 6.000 de lei și am plătit banii cu o oră și jumătate înainte de meci. Am vrut să le dedic victoria celor de la Consiliul Județean, dar nu m-au lăsat alții. Eu credeam că ăștia de la Consiliul Județean se ocupă mai mult cu satele, cu câmpurile, nu cu stadionul. Nu sunt fericit. Îmi pare rău de tot ce se întâmplă", a mai spus antrenorul.

Poli Timişoara s-a calificat în finala Cupei Ligii Adeplast după ce a învins cu 3-1 pe ASA Târgu Mureş. Timişorenii câştigaseră şi-n tur, scor 4-2.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net