Iorgulescu: «Până la 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor»

image
Gino Iorgulescu

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că până la data de 15 mai se vor cunoaşte posturile de televiziune care vor transmite partidele din sezonul următor.

"După discuţiile noastre până în data de 15 mai se cunoaşte numele televiziunilor care vor transmite partidele din Liga I. Din ce date avem se discută cu mai multe televiziuni la momentul acesta. Din punctul meu de vedere aş prefera ca meciurile să fie transmise de doi-trei cablişti, dar să fie difuzate şi pe internet", a spus Iorgulescu, care a adăugat că firma Intel Sky Broadcast, căreia LPF i-a cedat drepturile TV pe următorii cinci ani, negociază deja cu mai multe posturi TV.

Acesta a afirmat că a citit în presă faptul că posturile Look TV şi Transilvania Live, care aparţin finanţatorului CFR Cluj, Arpad Paszkany, ar putea transmite partide din Liga I. Întrebat dacă are informaţii certe despre acest lucru, Iorgulescu a explicat că este posibil ca aceste două televiziuni să fie vândute de Paszkany către firma Intel Sky Broadcast. "Am văzut şi eu în presă informaţii despre aceste două televiziuni şi m-am informat şi eu puţin. Nu am prea multe date, dar se pare că domnul Paszkany ar vinde aceste televiziuni către firma Intel Sky Broadcast", a precizat Gino Iorgulescu.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
politisti germani polizei pixabay
Un bărbat și-a dat foc după ce instanța l-a executat silit. FOTO Libertatea
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg