Iubita lui Borcea vrea hotel mai mare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cresc, la propriu, afacerile pe care Borcea le are cu iubita lui, Alina Vidican. Hotelul celor doi din Timişoara va avea în curând şi un al patrulea etaj şi se va extinde şi pe orizontală.

Citeşte şi:

Cristi Borcea şi iubita lui, Alina Vidican, îşi extind hotelul de la Timişoara

Borcea nu-i mai botează copilul lui «Săgeată»

Se pregătesc de nuntă, dar nu uită de afaceri. Bossul dinamovist şi iubita lui, Alina Vidican au primit recent, de la Primăria Timişoara, autorizaţia de construcţie pentru extinderea hotelului Boavista.

Hotelul se va transforma în curând în şantier, şi asta pentru că va "creşte" cu încă un etaj. Potrivit documentului postat pe site-ul primăriei, hotelul va avea patru etaje, faţă de trei cât are în prezent.

„La ultimul etaj se va construi o sală de conferinţe şi o sală de nunţi de 300 de persoane. La etajul doi, hotelul se extinde pe orizontală, construindu-se pe terasa existentă o sală de fitness", a explicat Flavia Vidican, managerul Hotelului Boavista.

De-a lungul timpului Boavista a găzduit mai multe echipe de fotbal, dar şi jucători de la Poli Timişoara. Printr-un proces de insolvenţă deschis anul trecut la Tribunalul Timiş, patronii hotelului cereau falimentul clubului F.C. Politehnica Timişoara, în contul unei datorii neonorate de 151.000 de lei.

Alina Vidican şi Cristi Borcea se vor căsători la toamnă

simeon stalpnicul png

Click! spune:

Alina Vidican, care se iubeşte de opt ani cu Cristi Borcea, va deveni în toamnă "doamna Borcea".

Boss-ul de la Dinamo a divorţat în mai de Mihaela, după 22 de ani de căsătorie, pentru a-şi reface viaţa alături de frumoasa timişoreancă. Cei doi au împreună hotelul din Timişoara, dar şi un apartament de lux la Miami.

image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Mikael Ymer, Getty jpg
Mirel Radoi, EPA jpg
Sepsi OSK Sfantu Ghoerghe, Sportpictures jpg
halep jpg
Diego Maradona, Getty Images jpg