Jucăm cu Vremea, Calu şi Dan Spătaru

Ultima actualizare:

    Dan Spătaru e vedetă la Zimbru
Dan Spătaru e vedetă la Zimbru

În pregătirea duelurilor de foc de la Euro 2016, naţionala are astăzi parte de un nou adversar inedit. După ce au bătut-o cu 5-1 pe Torpedo Kutaisi din Georgia, tricolorii joacă acum împotriva unei alte echipe de club, la fel de insignifiantă în fotbalul european.

E vorba despre Zimbru Chişinău, a treia formaţie ca valoare în acest moment din Republica Moldova. Vecinii noştri de peste Prut au în componenţă câţiva jucători interesanţi, dar nu din punct de vedere fotbalistic. Astfel, naţionala lui Anghel Iordănescu îşi va măsura forţele cu internaţionalii moldoveni Dan Spătaru, Alexandru Vremea şi Ştefan Burghiu, nume care n-au cum să nu ne provoace amuzamentul. De altfel, fotbalistul Dan Spătaru e o mai veche cunoştinţă a noastră, el evoluând anul trecut câteva meciuri în tricoul Astrei Giurgiu.

De asemenea, pe lângă autohtoni, “zimbrii” din Chişinău au în lot şi jucători de afară (un ivorian, doi portughezi, trei brazilieni şi alţi trei jucători din Capul Verde). De departe cel mai valoros stranier e mijlocaşul de culoare Calu, coleg cu stelistul Varela la naţionala din Capul Verde.

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg