Kalou, suspendat după ce a prezentat haosul din vestiarul Herthei

Ultima actualizare:

    Salomon Kalou a fost suspendat de Hertha BerlinFoto: Guliver/ GettyImages
Salomon Kalou a fost suspendat de Hertha BerlinFoto: Guliver/ GettyImages

Bundesliga este unul dintre campionatele care se va relua printre primele în Europa. Totuși, nu toate regulile sunt respectate de echipe, iar un film postat pe Facebook de jucătorul Herthei, Salomon Kalou (34 de ani) demonstrează că nu se respectă măsurile de distanţare între jucători.

În filmuleţul postat de Kalou pe reţelele sociale, şters ulterior, apar coechipieri ai săi care nu respectă niciun protocol sanitar, nici o distanţare, dar şi un medic efectuând un test de depistare a coronavirusului fără halat şi cu o simplă mască. El a arătat şi fluturaşul de salariu, amuzându-se pe faptul că a fost plătit deşi nu a jucat. Oficialii din Bundesliga au reacţionat imediat: ”Este inacceptabil şi nu vom avea nicio toleranţă faţă de un astfel de comportament”.

Așa cum se întâmplă de obicei, vinovat nu e clubul că nu respectă măsurile, ci jucătorul că a filmat. Drept urmare, conducătorii Herthei au decis să îl suspende pe Kalou, al cărui contract cu echipa expira oricum în vară. ”Salomon Kalou a încălcat regulile interne fundamentale ale echipei şi a arătat un comportament care nu corespunde nici situaţiei şi nici regulilor de conduită ale clubului”, a anunţat gruparea Hertha, fără a spune și ce se va întâmpla cu cei care nu au respectat regulile impuse de Guvern privind distanțarea socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
accident Galati FOTO ISU Galati (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
Cupa Greciei (Facebook) jpg
Kylian Mbappe, PSG (EPA) jpg
Gheorghe Hagi, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures) jpg
banner ilie nastase png
Girona FC (EPA) jpg
CS Mioveni FC Botosani (Sportpictures) jpg
Mihaela Cambei (Facebook) jpg
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net