Kalou, suspendat după ce a prezentat haosul din vestiarul Herthei


    Salomon Kalou a fost suspendat de Hertha BerlinFoto: Guliver/ GettyImages
Salomon Kalou a fost suspendat de Hertha BerlinFoto: Guliver/ GettyImages

Bundesliga este unul dintre campionatele care se va relua printre primele în Europa. Totuși, nu toate regulile sunt respectate de echipe, iar un film postat pe Facebook de jucătorul Herthei, Salomon Kalou (34 de ani) demonstrează că nu se respectă măsurile de distanţare între jucători.

În filmuleţul postat de Kalou pe reţelele sociale, şters ulterior, apar coechipieri ai săi care nu respectă niciun protocol sanitar, nici o distanţare, dar şi un medic efectuând un test de depistare a coronavirusului fără halat şi cu o simplă mască. El a arătat şi fluturaşul de salariu, amuzându-se pe faptul că a fost plătit deşi nu a jucat. Oficialii din Bundesliga au reacţionat imediat: ”Este inacceptabil şi nu vom avea nicio toleranţă faţă de un astfel de comportament”.

Așa cum se întâmplă de obicei, vinovat nu e clubul că nu respectă măsurile, ci jucătorul că a filmat. Drept urmare, conducătorii Herthei au decis să îl suspende pe Kalou, al cărui contract cu echipa expira oricum în vară. ”Salomon Kalou a încălcat regulile interne fundamentale ale echipei şi a arătat un comportament care nu corespunde nici situaţiei şi nici regulilor de conduită ale clubului”, a anunţat gruparea Hertha, fără a spune și ce se va întâmpla cu cei care nu au respectat regulile impuse de Guvern privind distanțarea socială.

zodia singura de sarbatori jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub cristina spatar png
shutterstock 2211785457 jpg
FotoJet jpg
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
incendiu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg