Kiriță, dezvăluiri în premieră: "M-a luat salvarea în prima zi la «Dansez pentru tine»"

image
Giani Kiriță, în studioul Adevarul Live

Când are ceva de spuns, spune, indiferent de consecințe. Giani Kiriță, care împlinește mâine 38 de ani, și-a spus oful în studioul Adevărul Live. Fostul căpitan al lui Dinamo a dat de pâmânt cu actualii jucători ai celor din Șoseaua Ștefan cel Mare și a dezvăluit lucruri neștiute din cariera și viața lui.

Kiriță despre:

Proiectele din televiziune: Sunt deschis la provocări și de asta am acceptat să merg la ”Dansez pentru tine”. Era efort fizic, zece ore de dans pe zi. Când am ajuns acolo, m-a luat salvarea, am zis că nu se poate, renunț! Am făcut totuși față pentru că nu mă dau bătut. Acum dansez vals în club, tango. Sunt fan Mafia și DMX, dar mă price la orice.

Situația de la Dinamo: Cei de acum n-au cum să se supere pe mine când îi critic, pentru că nu o face unul care a vândut şaorma, ci unul care a ars pentru Dinamo, care a dat totul pe teren. Dacă are cineva ceva să-mi reproşeze, mă duc la vestiar după el şi-l scot de urechi afară. Jucătorii nu au valoare, dar măcar să nu aibe nesimțirea să nu știe că poartă tricoul lui Dinamo. Nu vin la Dinamo pentru că nu vreau să mă fac de râs. Nu cred în proiectul lui Dinamo.

Telefonul surpriză: M-a sunat N.Doye să mă felicite pentru ce am spus după înfrângerea din Ungaria. Chiar nu mă așteptam, pentru că n-am vorbit în viața mea cu el, dar el ca și mine, un dinamovist adevărat.

”Curățenia de vară”: Trei sferturi dintre jucătorii lui Dinamo să se ducă la vară unde au treabă şi să ne lase. Unii nu au valoare nici să joace în liga a doua

Cariera de antrenor: Voi fi un antrenor suspendat des, pentru că sunt o fire vulcanică. Sper că tot contractul meu să nu se ducă pe amenzi.

Varianta aducerii unui psiholog la Dinamo: Ce să facă un psiholog? Ne-a adus și nouă unul și râdeam de leșinam. Te puena să desenezi un copac și îl desenam fără Frunze. Întreba de ce, îi zâceam că e iarnă, d-aia…Era distracție mare, dar nu are ce să te învețe cineva care n-a jucat fotbal.

Sporturi preferate: Tenisul îmi place mult, joc și chiar am câștigat un turneu la amatory. Am început ca fetițele, cu badmintonul, apoi am trecut la tenis și m-a prins. Fac totul nativ, pentru că n-am luat nicio lecție de tenis.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png