Klopp: „Neymar a făcut să părem nişte măcelari”. Neamţul a fost foarte nervos după PSG - Liverpool, 0-1

29 noiembrie 2018
image
Neymar a simulat din nou enorm, în stilul său caracteristic, de această dată cu permisiunea arbitrului prea indulgent, polonezul Szymon Marciniakfoto: EPA

PSG a învins-o pe Liverpool cu 2-1 în derby-ul etapei a cincea din Liga Campionilor, iar în centrul atenţiei a fost din nou Neymar Junior.

Pe lângă golul marcat, acesta s-a remarcat printr-o serie de plonjoane exagerate ori de câte ori era talonat de un jucător advers. Iar tăvălelile brazilianului l-au scos din sărite inclusiv pe antrenorul englezilor. "Bineînţeles că s-a vorbit mereu despre asta (n.r. simulările lui Neymar), dar ceea ce s-a întâmplat azi, cu atâtea întreruperi, nu a fost deloc ok. Am câştigat titlul fair play în Anglia, am fost declaraţi cea mai "cuminte" echipă, iar astă seară am arătat ca nişte măcelari. Nu a fost cazul. A fost inteligent din partea lui PSG, mai ales a lui Neymar, să caute să ne scoată din ritm, să vrea să stea cât mai mult pe gazon. Dar mie nu îmi place o astfel de abordare. toţi au ochi să vadă ce s-a întâmplat", a declarat Klopp, care nu l-a uitat nici pe arbitru: "A fost roşu la Verratti, dar asta nu mai schimbă nimic acum. Mulţi o să spună că nu ştiu să pierd, dar nu mă interesează".

klopp jurgen liverpool belgrad gettyimages 1058411228bis jpeg
Jurgen Klopp a fost ironic după eșecul suferit de Liverpool la Belgrad
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi Bădălău jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg