Ladislau Boloni, de la 4-1 la 0-5! Gafă incredibilă a antrenorului român


    Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Deși a câștigat clar pe teren, echipa antrenorului român riscă să piardă un meci la „masa verde”.

Etapa a doua a campionatului Belgiei a consemnat o nouă victorie la scor a celor de la Antwerp, jucătorii lui Bȍlȍni impunându-se pe teren propriu cu 4-1 împotriva lui Beveren. O gafă organizatorică a staff-ului condus de antrenorul român de 66 de ani poate duce însă la pierderea confruntării la „masa verde”. În minutul 78, când tabela arăta deja 4-1 pentru echipa sa, Ladislau Bȍlȍni a trimis pe teren un puști de 17 ani, Robbe Quirynen, dar acesta n-ar fi fost inclus pe foaia inițială de joc. Atât oaspeții de la Beveren cât și arbitrul partidei au sesizat acest aspect la finalul întâlnirii, astfel că Antwerp riscă să fie sancționată cu retragerea punctelor câștigate pe teren. Dacă va fi așa, atunci rezultatul va fi întors de la 4-1 la 0-5 (scorul aplicat de belgieni în asemenea cazuri).

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg