Ladislau Boloni iese la atac: ”Să nu mă învețe nimeni ce trebuie și ce nu”

Ladislau Boloni nu a trecut încă peste dezamăgirea provocată de picarea discuțiilor cu FRF. El a explicat de ce nu putea fi de acord cu condițiile puse de Burleanu & Co.

Ladislau Boloni (FOTO: EPA)
Ladislau Boloni (FOTO: EPA)

"Fără să jignesc pe nimeni, Edi Iordănescu nu este Boloni. Boloni a lucrat 25 de ani în fotbalul occidental. Boloni nu s-a uitat la fotbalul occidental la tv. Boloni a fost în vestiar, a simţit transpiraţia, cum se ajunge la meciurile astea. Edi e la începutul carierei şi îi doresc mult succes", a explicat Ladislau Boloni la Digi Sport.

Tehnicianul care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo a precizat că nu i s-a părut normal să i se traseze şi un obiectiv intermediar, locul 1 în grupa din Liga Naţiunilor, înainte de cel al calificării la Euro. "Eu nu aveam voie să dau greş. În fotbal, e posibil orice. Să nu mă înveţe absolut nimeni ce trebuie şi ce nu. Aş vrea să mai precizez că, fiind în grupa a doua valorică, poţi avea doi adversari foarte dificili. Să nu îmi spună nimeni nimic, că dacă eşti pe locul patru, va fi uşor şi dacă eşti pe locul 1, nu vor fi probleme", a adăugat el.

După noi negocieri, Ladislau Boloni acceptase la un moment dat, dar apoi a explicat de ce s-a răzgândit. "E pentru prima dată în viaţa mea când am acceptat un contract cu un asemenea obiectiv. Când mă duc acasă, vreau să ştiu că am făcut absolut totul pentru reuşita echipei mele. Să promit eu că voi fi primul? Niciodată în viaţa mea nu am făcut asta. Eu ştiu că, atunci când mă pun la treabă, dau tot ceea ce sunt capabil. Îmi doream să fiu acolo. De aceea, pentru prima dată, am acceptat primul obiectiv. Obiectivul principal era calificarea la Campionatul European. Obiectivul intermediar te oprea să munceşti mai departe. Înţeleg că vrem să fim primii. Şi eu luptam, dar, în acelaşi timp, aveam un plan de pregătire cu care voiam sa ajung în condiţii optime la preliminariile Campionatului European. De aici au venit diferite complicaţii. Am încercat să îmi caut nişte soluţii, să nu îi dau şansa FRF să se despartă de mine fără să plătească. Îmi doream să am şi eu acelaşi drept. De ce FRF, care e mai puternică decat orice antrenor, să aibă posibilitatea să se despartă de mine şi eu nu?", a încheiat Boloni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net