Laurenţiu Reghecampf: «Câştig în România mai mult decât Contra în Spania»

image
Laurenţiu Reghecampf şi Cosmin Contra nu au mai apucat să se întâlnească în returul acestui campionat

Instalarea istorică a lui Cosmin Contra pe banca unei echipe din prima ligă spaniolă nu poate fi privită decât cu admiraţie sau chiar cu invidie de către colegii de breaslă. Totuşi, tehnicianul Stelei spune despre strugurii la care nu ajunge că sunt acri şi face o comparaţie deplasată.

Reghecampf lasă practic la o parte motivaţia profesională, oportunitatea, perspectiva şi mândria de a antrena la un asemenea nivel şi analizează totul doar din perspectiva banilor câştigaţi imediat. În aceste condiţii, acesta spune că iese mai bine la Steaua decât Contra la Getafe şi de aceea nu e interest de mirajul străinătăţii.

"Eu antrenez cea mai bună echipă din România, el una la retrogradare din Spania. Asta e diferenţa între situaţia mea şi cea a lui Contra. Eu mă bucur pentru ce-a reuşit Cosmin, e naşul meu, dar pe mine nu m-ar tenta o astfel de ofertă. Am avut şi eu propuneri din străinătate, dar am ales să rămân la Steaua. În afara faptului că am şi un salariu foarte-foarte bun, datorită calificărilor au fost şi bonusuri foarte mari. Când ajungi să câştigi un milion şi ceva de euro pe an în ţara ta, ai satisfacţii foarte mari", a declarat Reghecampf la Dolce Sport. Acesta face o comparaţie cu salariul de 600.000 de euro pe care îl are Contra în Spania, şi pe care îl depăşeşte de două ori la Steaua.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Copiii bucuroși după ce au primit ghiozdane FOTO Cătălin Marin jpg
Papa Francisc şi Vladimir Putin
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg