Liga Campionilor: Barcelona, umilită de Sf. Valentin în "Oraşul Iubirii"


    Jucătorii Barcelonei au fost "executaţi" la Paris
Jucătorii Barcelonei au fost "executaţi" la Paris

Optimile de finală ale Ligii Campionilor au debutat marţi seară cu o imensă surpriză. În capitala Franţei, FC Barcelona a înregistrat una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria clubului, 0-4 cu Paris Saint-Germain, reducându-şi spre zero şansele de calificare în sferturi.

Sărbătoarea de Sf. Valentin le-a priit doar gazdelor din "Oraşul Iubirii", parizienii distrându-se cu echipa lui Lionel Messi. Argentinianul a fost un anonim în partida de pe "Parc des Princes", fiind considcerat vinovat la unul dintre golurile primite de catalani.

De partea cealaltă, Cavani, Di Maria, Draxler şi ceilalţi au făcut un meci perfect. Scorul a fost deschis de Di Maria din lovitură liberă, iar Draxler a majorat diferenţa înainte de pauză. În repriza secundă, Di Maria a mai dat un gol senzaţional, iar Cavani a închis tabela cu o execuţie din interiorul careului. Returul de pe "Camp Nou" se anunţă astfel o formalitate pentru trupa antrenată de Unai Emery.

În a doua partidă a serii de marţi, Benfica a învins cu 1-0 pe Borussia Dortmund. Azi se dispută alte două meciuri din turul optimilor, Real Madrid - Napoli şi Bayern - Arsenal.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg