LIGA CAMPIONILOR / Româncele le-au priit olandezilor

Ultima actualizare:

    Huntelaar şi-a confirmat  statutul de golgeter şi în  Anglia. El a fost înlocuit în  minutul 88 chiar de colegul  său de pahar, Marica
Huntelaar şi-a confirmat statutul de golgeter şi în Anglia. El a fost înlocuit în minutul 88 chiar de colegul său de pahar, Marica

Aventura olandezilor cu fetiţe la Bucureşti a avut darul de a-i întări pe aceştia. Dacă olandezii ştiu să îmbine utilul cu plăcutul, românii Adrian Mutu şi Ciprian Marica n-au reuşit să iasă din mediocritatea ultimelor evoluţii. Astfel, în timp ce Van Persie, Huntelaar şi Afellay par în vârf de formă, tricolorii se chinuie să se impună la echipele de club de care aparţin.

A avut dreptate directorul sportiv al lui Schalke, Horst Heldt, atunci când a fost pus să comenteze noaptea albă petrecută într-un club din Bucureşti, după meciul România - Olanda (1-4), de trei dintre jucătorii săi, Ciprian Marica, Ibrahim Afellay şi Klaas-Jan Huntelaar.

„Nu mă interesează ce s-a întâmplat la o acţiune a echipelor naţionale. Pentru mine, important e că fotbaliştii s-au întors sănătoşi", a spus în urmă cu câteva zile oficialul echipei germane, comentând imaginile prezentate în exclusivitate de Click! săptămâna trecută.

Într-adevăr, după ce s-au distrat copios în prezenţa a cel puţin 20 de românce la un club şi a altor 4 în camerele de hotel, Huntelaar şi Afellay s-au pus pe treabă. Mai întâi, au câştigat marele derby regional cu Borussia Dortmund (2-1) în Bundesliga, chiar pe terenul grupării care miercuri a pus cu botul pe labe marele Real Madrid. La Dortmund, unul dintre golurile lui Schalke a purtat semnătura lui Afellay, în timp ce Huntelaar a jucat perfect toate cele 90 de minute.

Miercuri seară, olandezii Afellay şi Huntellar au recidivat, de această dată în Liga Campionilor, acasă la Arsenal Londra, o formaţie care nu prea obişnuieşte să piardă în faţa propriilor suporteri. Pe „Emirates", Schalke a defilat şi s-a întors în Germania cu toate cele trei puncte, scor 2-0. Aţi ghicit, golurile au fost marcate de Afellay şi Huntelaar, aceiaşi olandezi revitalizaţi de „fetiţele" românce. Nici Robin van Persie n-a dus-o rău de când a părăsit clubul Tiffany din Capitală: în Ligă n-a punctat pentru Manchester United, dar a făcut-o în weekendul trecut, în campionatul Angliei.

Dar unde au fost în această perioadă Mutu şi Marica? Pe nicăieri! „Briliantul" lui Ajaccio a jucat doar 60 de minute în etapa din Franţa, într-un meci în care a fost schimbat şi s-a certat cu antrenorul, iar Marica a fost pe teren doar 2 minute din 180 posibile (cu Arsenal, a intrat în minutul 88 chiar în locul prietenului de pahar Huntelaar).

Ziarul Click! a prezentat în exclusivitate, săptâmâna trecută, cum s-au distrat într-un club de noapte din Bucureşti Adrian Mutu, Ciprian Marica şi 4 dintre cei mai cunoscuţi internaţionali olandezi la puţin timp după meciul direct din preliminariile Campionatului Mondial.

Fotoreporterii ziarului nostru i-au surprins pe aceştia atât la intrarea cât şi la ieşirea din club, iar sursele noastre au oferit detalii interesante din interiorul clubului. De asemenea, în Click! aţi putut vedea imagini şi cu „păsările de noapte” care au intrat în hotel după olandezii De Jong, Afellay, Huntelaar şi Van Persie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net