Liga I "devorează" antrenori: cinci demişi în şase etape

Ultima actualizare:

    În doar şase etape scurse din acest  sezon, cinci tehnicieni au fost demişi,  iar alţii sunt pe picior de plecare dacă  nu înving în etapa următoareFoto: Mediafax
În doar şase etape scurse din acest sezon, cinci tehnicieni au fost demişi, iar alţii sunt pe picior de plecare dacă nu înving în etapa următoareFoto: Mediafax

Campionatul intern face victime. Ediţia trecută doar doi inşi au rămas pe banca tehnică de la început şi până la sfârşit, Reghe şi Dulca, iar acum „recordul” pare că va fi doborât.

Rezultatele slabe obţinute de la startul acestui sezon i-au determinat pe şefii mai multor cluburi să ia măsuri.

Bogdan  Stelea
Bogdan Stelea

Au fost schimbaţi diferiţi oficiali din staff, dar în principal antrenorii au fost sacrificaţi. Cei de la Ceahlăul au renunţat la Marin Barbu după doar două runde şi l-au numit în post pe Florin Marin, apoi FC Braşov l-a îndepărtat pe Ţălnar după trei etape, deşi el salvase echipa de la retrogradare, în locul său fiind adus Adrian Szabo. Nici Hagi nu e un tip răbdător şi după patru jocuri l-a demis pe Bogdan Stelea.

Marius  Lăcătuş
Marius Lăcătuş

În vară, “Arnold” cedase funcţia de selecţioner al echipe naţionale de tineret pentru a conduce Viitorul, dar aici a rezistat doar 50 de zile. Echipa e condusă acum de Bogdan Vintilă. Continuând pe acelaşi traseu, CSMS Iaşi l-a dat afară pe Marius Lăcătuş, omul ce reuşise să-i promoveze pe moldoveni în prima ligă, însă rezultatele slabe, nicio victorie în cinci meciuri, i-au făcut pe conducători să-l înlocuiască.

Marin  Barbu
Marin Barbu

A venit Ionuţ Chirilă, dar acesta a debutat cu un eşec. Ultimul pe listă e Ionel Gane. Cei de la CS Universitatea Craiova au renunţat la el fiindcă în şase partide s-au strâns doar două puncte şi au ales cuplul Sorin Cârţu – Emil Săndoi să salveze situaţia. De altfel, Weiss de la Oţelul şi Ganea de la Rapid au primit ultimatum şi orice eşec le-ar putea fi fatal.

Cornel  Ţălnar
Cornel Ţălnar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton foto Instagram png
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net