Lui Raţ i-au tremurat genunchii la 310 km/h

Ultima actualizare:

    În Ucraina, Raţ  are un Ferrari roşu
În Ucraina, Raţ are un Ferrari roşu

În ultimul număr al revistei clubului Şahtior, Răzvan Raţ a oferit un interviu savuros despre pasiunile sale extra-sportive.

Se ştie că Raţ e înnebunit după maşini, drept dovadă stând cele două Ferrari pe care le deţine în acest moment, unul în România şi unul în Ucraina.

Căpitanul naţionalei are însă şi mania vitezei, recunoscând că îi place să calce pedala de acceleraţie ori de câte ori are ocazia.

„În oraş, merg normal, ca toată lumea, cu 60-80 de kilometri pe oră. Desigur, în afara localităţii, turez imediat motorul", a declarat Raţ într-un recent interviu acordat revistei oficiale a clubului din Doneţk. Mai departe, Raţ a dezvăluit şi ce a simţit atunci când şi-a condus Ferrari-ul către limita maximă de viteză. „Am prins o dată 310 km/h. Totul a durat doar un minut. Genunchii au început să-mi tremure. Nu mai vreau să trăiesc aşa ceva niciodată", a mărturisit fotbalistul român de 31 de ani.

Viteza nu e singurul capriciu al lui Răzvan Raţ atunci când nu joacă fotbal. "În România obişnuiesc să merg la vânătoare, iar la Doneţk mai trec pe la sala de tir. Acasă am o armă cu lunetă, dar şi una automată", a spus jucătorul antrenat de Mircea Lucescu. De asemenea, somnul ocupă un loc special în viaţa lui Raţ, mai ales dimineaţă.

"De aia m-am mutat în pădure, să nu fiu deranjat. Ştiu că, în armată, un soldat trebuie să se îmbrace cam în 45 de secunde. Mi-ar fi imposibil", a mai declarat Raţ. În schimb, jucătorul român a admis că nu se teme de nimic din jurul său, exceptând moartea. În copilărie îi era frică şi de întuneric, dar acum această fobie i-a trecut.

Şahtior vrea să-l «ardă» la bani

De aproape 10 ani în curtea lui Şahtior, Răzvan Raţ a ajuns să câştige în prezent un salariu anual de 2,3 milioane de euro.

Cum fotbalistului de 31 de ani îi va expira contractul la vară, oficialii ucraineni i-au pus pe masă o ofertă de prelungire a înţelegerii, dar în alte condiţii financiare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net