Lupte de stradă înainte de derby-ul UTA - Timişoara! Un fan e în stare gravă, la spital!

Ultima actualizare:

    Suporterii Timişoarei au luat cu asalt Aradulfoto: aradon.ro
Suporterii Timişoarei au luat cu asalt Aradulfoto: aradon.ro

Mai multe incidente violente au avut loc pe străzile din Arad, înaintea meciului dintre UTA şi Poli Timişoara. Cele două galerii s-au luat la bătaie, iar un bărbat a fost lovit în cap şi este în stare gravă în spital, cu fractură craniană.

Luptele au avut pe traseul dintre Gara Arad şi stadionul Motorul, aflat în cartierul Aradul Nou. Pe aici au trecut câteva sute de fani ai echipei rivale şi pe Calea Timişorii s-au întâlnit cu suporterii celor de la UTA.

Câţiva membri ai celor după galerii s-au luat la bătaie de mai multe ori pe traseu, înainte de meci, deşi jandarmii au supravecheat galeriile şi au intervenit.

Un braşovean de 28 de ani, care a venit în Arad pentru a susţine UTA, a fost rănit la cap cu un corp dur. Unii martori afirmă că a fost lovit de un jandarm, în timp ce alţii spun că de un fan timişorean.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad, medicii afirmând că este în stare gravă, cu fractură de craniu.

Purtătorul de cuvânt al Grupei Mobile de Jandarmi Timişoara, care a avut misiunea de supraveghere a meciului, Nicolae Bocâncă, a declarat corespondentului News.ro că tânărul a fost găsit de către jandarmi rănit, cu sânge la cap, pe şosea, pe Calea Timişorii.

”Cu câteva sute de metri înainte de stadionul Motorul a fost oprită galeria celor de la ASU, monent în care un tânăr de 28 de ani a fost găsit căzut pe şosea. Nu se cunosc împrejurările în care a căzut şi a fost rănit. Victima era sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt confirmat de către personalul Serviciului de Ambulanţă”, a declarat Bocâncă.

Mai multe incidente apărute între fanii echipelor au fost aplanate de către jandarmi, iar unii membri ai galeriilor au fost legitimaţi şi urmează să fie sancţionaţi contravenţional.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net