Lupu iese din spital!

646x404 jpeg
Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu a suferit o dublă pneumonie şi de sâmbătă se află internat la spitalul "Matei Balş". Fostul internaţional se simte mai bine şi luni va fi externat.

"Se simte foarte bine şi, cel mai probabil, luni sau în cursul săptămânii viitoare va părăsi spitalul. E puţin nervos pentru că nu se mai află sub influenţa sedativelor şi organismul are nevoie de tutun! El fuma câte două pachete de ţigări pe zi. Dănuţ ar fi vrut să plece încă de zilele astea din spital, dar medicii nu l-au lăsat, chiar dacă a depăşit faza critică. În câteva zile se va simţi şi mai bine. Poate că de luni ar putea să părăsească spitalul", a spus un apropiat al fostului fotbalist, conform prosport.ro.

Lupu a fost supus unui tratament cu antibiotice, având nevoie de 1.000.000 de unităţi de penicilină la opt ore pentru a-şi reveni.

Dănuţ Lupu, 46 de ani, a jucat la echipe ca Dinamo, Rapid, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel) şi a câştigat cinci trofee. La naţională a bifat 14 meciuri şi a făcut parte din lotul pentru Mondialul din 1990.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
test racheta submarin coreea de nord foto KCNA
facturi
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg