Măcel în banii arbitrilor!

Ultima actualizare:

Acest lucru ar fi trebuit să crească credibilitatea arbitrilor, dar greşelile făcute de aceştia în turul campionatului i-au făcut antipatici pentru conducătorii cluburilor din România, iar prin intermediul Ligii Profesioniste, aceştia au decis să-i pedepsească şi să acţioneze contrar. Ieri, în Comitetul Executiv al FRF, care a hotărât şi amânarea reluării campionatului cu o săptămână, s-a decis ca baremele arbitrilor să fie reduse cu mai bine de jumătate.

Acest lucru înseamnă practic că de la aproximativ 5.000 de lei, cât câştiga până acum un central la un meci din Liga I, s-a scăzut la un venit de 2.400 de lei pe meci. Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a luat această decizie ca pe o mare înfrângere şi îi acuză pe membrii CEx care au votat, că au făcut o mare prostie.

"Am înţeles că tot ce se propune de la Ligă, se aprobă. Riscăm să pierdem din arbitri. Reducerea baremurilor este o lovitură pentru noi. La ora actuală, unii arbitri care vin din anumite zone ale ţării, cum e Haţegan, care călătoreşte numai cu avionul, sau Balaj, cam ce iau din baremul de arbitraj, trebuie să dea pe transport. S-a făcut un mare deserviciu fotbalului. Când în CEx sunt atâţia preşedinţi, era de aşteptat că va ieşi aşa cum au dorit dânşii", a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net