Mandorlini, aproape de Serie B, dar nu uită dezamăgirea din România

Tehnicianul care a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa cu CFR Cluj, a ajuns la Hellas Verona în toamnă, după ce a fost dat afară de ardeleni. El a găsit la Verona o echipă dezorientată, în pragul unei retrogradări catastrofale în ligile de amatori.

Mandorlini a reuşit să aducă formaţia veroneză pe linia de plutire şi a prins locul 5, ultimul din play-off, în faţa celor de la Spezia, graţie unui final de sezon în care a Hellas a acumulat 8 puncte din 4 meciuri.

În semifinalele play-off-ului, Verona a învins, ieri, cu 2-0 echipa Soretto,în prima manşă, fiind cu un pas în finala care trimite direct în Serie B.

Chiar dacă este mulţumit de ce a realizat la Verona, Mandorlini nu poate uita felul în care a fost tratat la Cluj: "Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, este o perioada bună a carierei mele. În România am câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa, apoi, cu o zi înainte de a debuta în Liga Campionilor, am fost dat afară. A fost o mare dezamăgire, dar aceasta a fost soarta, să ajung aici, şi sunt fericit cu realizările acestie echipe", a spus Mandorlini, citat de "tutto,ercatoweb.com".

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg