Mara şi Manea l-au dus pe Raţ la West Ham United! Vezi aici detaliile transferului!

Ultima actualizare:
Mara - Rat pe Upton Park
Mara - Rat pe Upton Park

Mutarea lui Răzvan Raţ de la Şahtior Doneţk la West Ham United este prima bombă pe piaţa transferurilor din acest an. Fundaşul de 31 de ani, căpitan în câteva rânduri şi la echipa naţională, a ajuns în Premier League datorită fostului fotbalist, Bogdan Mara, dar şi a agentului Florin Manea, oamenii care au intermediat afacerea.

Mara, care urmează o carieră în impresariat după ce s-a lăsat de fotbal, şi fiul lui Nicolae Manea, Florin, au stat cu Raţ la Londra tot timpul cât acesta a negociat şi a fost testat de "Ciocănari". Mara spune că englezii sunt încântaţi de român, care e foarte bine pregătit.

Mara - "Big Sam" - Rat
Mara - "Big Sam" - Rat

Bogdan Mara şi Răzvan Raţ s-au fotografiat pe gazonul unde va juca fundaşul din sezonul următor.

"Am stat cu el de weekend-ul trecut, de când se tot discută. Oferte concrete a mai avut de la Olympique Marseille şi de la Beşiktaş Istanbul, dar cel mai bine pentru Răzvan e la Londra, unde a fost dorit foarte mult de managerul clubului, Sam Allardyce. A fost la concurenţă cu hondurianul Maynor Figueroa de la Wigan, care avea şi experienţă în Premier League, dar a fost preferat Răzvan. Raţ a fost supus la o grămadă de teste fizice şi medicale, dar a trecut totul cu bine. Ba mai mult, cei de la West Ham au spus că parametrii săi sunt mai buni decât majoritarea jucătorilor din actualul lot. Acum totul e încheiat. Urmează să-şi caute casă la Londra şi să-i dea drumul la treabă", a spus Bogdan Mara pentru Click!.

Mara - Rat - Manea
Mara - Rat - Manea

Bogdan Mara, Sam Allardyce, poreclit şi "Big Sam" pentru capul său mare, şi Răzvan Raţ, după ce jucătorul a semnat contractul la sediul clubului.

Katy Perry - West Ham lenjerie
Katy Perry - West Ham lenjerie

Bogdan Mara, Răzvan Raţ şi Florin Manea au asistat din tribună şi la ultimul joc al lui West Ham din acest campionat, câştigat duminică în faţa lui Reading cu 4-2, în faţa unui stadion plin.


    Katy Perry - West Ham lenjerie
Katy Perry - West Ham lenjerie

Răzvan Raţ va fi susţinut la West Ham de celebra cântăreaţă şi actriţă americancă, Katty Perry, mare susţinătoare a ciocănarilor, pentru care a pozat chiar în lenjerie intimă la un moment dat.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg